Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt letöltöd: PHP Simple HTML DOM Parser
Én ugyan ebbe a mappába tettem az index.php-t és így töltöttem fel a szerverre az egészet, de ezt Te tudod, ahogy jó
Itt a egy példa kód:
<?php
include("simple_html_dom.php");
$html = file_get_html("http://www.szerencsejatek.hu/otoslotto");
$displaybody = $html->find('ul[class=nums]', 0)->plaintext;
echo $displaybody;
?>A Te esetedben find('div[id=informacio]' vagy ilyesmi

Utána csatlakozol egy adatbázishoz amibe az Insert paranccsal betolod a cuccot. - Segítség
Majd ezt a PHP-t Cronnal meghívogatod. A szolgáltatód Control Paneljén keresd. Lehet, hogy időzített munkák néven lesz. Ennyi

-
Dexter68
addikt
Szerintem ezt az egész földrajzi-modell cuccot le lehet kezelni a Geodirectory pluginnel. Nem pont erre van kitalálva, de adatokat kezel, lokációt kezel, képeket kezel.
-
Ilyesmi témára lesz szükséged: Angel - Fashion Model Agency WordPress CMS Theme
A lányokat pedig regisztrálod és nem is kell a regisztrációjukat összekötni a modell profiljukkal ha úgy se tudnak rajta módosítani.
Az üzenőfalra olyat tudok elképzelni, hogy vagy egy felhasználók közötti chat plugin: iFlyChat vagy egy fórum ami nem publikus - bbPress
-
Első körben ezt javasolnám:
WordPress
alapismeretek és ezt: Web programozás alapismeretekDe ha leírod, hogy mi az amit tudnia kell a rendszernek akkor lehet, hogy tudunk segíteni, illetve a vállalatirányítási rendszerekhez is lehet kérni plusz fejlesztéseket.

-
Kezdj bele, később foglalkozhatsz a láthatósági jogosultságokkal.
A menüs részt nem teljesen értem. Próbál ki előbb egy párat és utána talán le tudod nekünk írni, hogy mi és miért nem jó. Pl: Max Mega Menu
Az új bejegyzéshez elég ha csak bejelentkezve maradsz és mindig ott lesz a felső sáv, ahol az Új menüpont Bejegyzés almenüjével tudsz új bejegyzést hozzáadni.

Kiindulásnak tervezd meg, hogy pontosan mit akarsz. Keress egy olyan témát amivel ez megvalósítható és utána ha már jársz valahol, akkor segítünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő