Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Des1gnR
üzenetére
Köszönöm a választ!
Igazából elkezdtem az oldalt megcsinálni, és találtam is egy témát, amivel megvalósítható a rendszer, de nem lesz tökéletes, hiszen én ezt majdhogynem úgy szeretném használni, mint egy vállalatirányítása rendszer, amit nem csak én, de másik is elérnek és mindezt mobilon keresztül is.
Néztem már sok vállalatirányításra való szoftvert, de sajnos egyik se felel meg az én elvárásaimnak vagyis nagyon sok dolgot tudnak, de ami nekem kéne azt nem.
Így pedig jelenleg azt tartom még járható utának, hogy saját témát írunk a wp-re így csak azok a funkciók lesznek benne, amik ténylegesen kellenek is.
Bár tanultam weboldal programozást, nem használtam és ugye minderre rájön a WordPress alapja, amire ezt meg kéne írni. Fogalmam sincs mennyire bonyolult. Esetleg tudtok ajánlani valami könyvet? A legjobb a magyar, de az angollal is megbírkozok.
Köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Formula-1
- Arc Raiders
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Eladó új, bontatlan csomagolású, garanciális Sennheiser Momentum True Wireless 4 aktív zajszűrős (AN
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest