Hirdetés
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Amikor Loco Translate segítségével szinkronizálni próbálok, 4 fájl esetén hibaüzenetet kapok. "Figyelem: Visszalépés a forráskivonáshoz, mert admin.pot hiányzik". Persze mindig más *.pot fájl hiányzik.
Kérdés, hogy például ez okozhatja-e a fordítási hibákat.Gave #7470
Először is; honnan tudom, hogy tokenizálva van egy sablonfájl? Ha nincs "szabványosítva", akkor pedig hogyan tudom azt megtenni?Továbbá egy része valószínűleg kihúzható a listáról, mert ugye egyszer már lefordítottam. Elsőre működött, de most egyes szavak fordítására nem reagál.
-
törölt tag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Ezt például mi okozhatja (ha nem az, hogy rossz fájllal dolgozom, vagy, hogy gyorsítótárban van)?
Pár lehetőség:- Nincs tokenizálva a sablon fájl
- Dinamikusan frissül az a rész a felületen, x feltételre javascriptel, ott nincs tokenizálva
- Esetleg a sablon egy teljesen egyedi megoldást használ a tárolásra, ritka de van ami 100% db-be menti, ilyenkor is lehet, hogy nincs tokenizálva, vagy csak más admin tool van a szerkesztésre
- Lehet, hogy a jó fájlt szerkeszted, de van egy másik fájl ugyan arra a tokenre ami később tölt be és az felül írja
- ... egyéb okok
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest