Hirdetés
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- iPhone topik
- Új frissítést kapott a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Új edzésformákat támogat az Amazfit Helio Strap
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Azóta én is az Astra-ra lőttem, köszi.
#8851beteg: Áhhá, értem. Hát igen, kérdés, hogy módosítják-e a kódot... Azóta szembejött egy ilyen oldal is, ahol ingyen lehet letölteni addon-okat, pl az astra pro-t. Itt még annyira kérdés, hogy mit is töltesz le.
Más: Mivel elég sok addon-t kell letöltenie az embernek, ha jó feature-settel rendelkező oldalt akar, így elkerülhetetlen, hogy valamely addon által generált content, element ne angolul jelenjen meg. Ennek orvoslására mit javasoltok? Pl marha gagyi hatást kelt, hogy egyik termék alatt "Kosárba teszem" gomb van, a másiknál "Add to cart". Vagy WP Forms-nál a név-nél First/Last.
Más+1: Arra esetleg van ötletetek, hogy mitől lehet, hogy nem jelennek meg az árak a termékeknél? Egyelőre a HuCommerce-re gyanakszom, kb azóta "jöttek vissza" az árak, mióta azt kikapcsoltam. De lehet csak azon belül valamelyik beállítás miatt vagy nemtom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi