Hirdetés
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf2
tag
Sziasztok!
Kicsit ki tudnátok okosítani a képek Alternative Text jelentőségével kapcsolatban? Már elolvastam a témában rengeteg cikket angolul-magyarul, de én azt hittem ez arra jó/kell, ha nem tölt be egy kép/valakinek szükséges (Acessability stb.)
Viszont google keresésben rengetegszer hoz fel egy-egy oldalt a weblapról, ahol a képek Alt Text-jét rakja be az alsó leírásba. HTML tagek rendben vannak, használok SEO plugint (RankMath), ahol még javaslatot is tehetek mi jelenjek meg, sitemap, meta description rendben elvileg.
Szedjem ki inkább az összes alt textet? Vagy mi a jó megoldás, egyáltalán mire is való ez?
Köszönömelőre is a tanácsaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest