- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
kicsit meglep, hogy ezt alapból nem kezeli (vagy nem tudjuk, hogy kezeli) a WP.
a linkelt két megoldás már erről szól, köszönöm, bár kicsit variálós.közben próbálgattam, és rájöttem egy az általad is ajánlotthoz hasonló, de buherátorkodásmentes részleges megoldásra, hátha máskor még valakinek eszébe jut hasonló agyrém.
a lényeg, a wp kategórizálásában van, de amíg a bejegyzéseket lehet,addig az oldalakat számomra rejtélyes okból nem lehet (nem látom, hogy lehet) kategorizálni, csak menüsíteni,almenüsíteni, de nekem már ez is megfelel, létrehozok egy menüt,amiben egy vagy több kategóriához sorolt tartalmat akarom megjeleníteni, és így az adott kategorizált híreket (bejegyzéseket) automatikusan megjeleníti már ez a menüpont, pont úgy,ahogy én szeretném.
köszi az ötleteket és az aktív segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ingatlanos topic!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- PlayStation 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Renault, Dacia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest