Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"egy évre szóló vásárlást szoktak hirdetni"
Ez igazából azt jelenti, hogy egy évig adják a supportot és a lehetőséget az "egyszerű" frissítésre. Ami sok esetben valódi érték.De maga a kód a legtöbb esetben:
License: GPLv3
License URI: https://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html"Preamble
The GNU General Public License is a free, copyleft license for software and other kinds of works."...Ami szerintem nem azt jelenti, hogy teljesen szabadon használható az adott plugin, mert ez "csak" a kódra vonatkozik, például egy template esetében azokra a képekre, amiket tartalmaz a sablon, nem.
Amit ki akarok hozni ebből, hogy amikor azt hirdetik, hogy "egy évre szól", akkor az egyértelműen a supportra és a frissítésekre vonatkozik.
(Az más kérdés, hogy ha "csak" a kódot használja fel valaki, akkor azt akkor is legálisan teszi, ha nem fizetett érte a fejlesztőnek. Ha pedig frissítés jön ki az adot pluginből és azt is meg tudja valahonan szerezni, akkor azt is legálisan használhatja. Tehát a frissítés sem feltétlen ér meg mindenkinek évi 10-200 USD-t mondjuk. A support pedig nem minden fejlesztőnél ugyan olyan szinvonalú. Van, akinél nagyon megéri kifizeti, van akinél meg nagyon nem. Szóval ezek, szvsz végfelhasználónként változó, hogy kényelmet, valódi értéket jelent-e.)
Life Time supportot én sem emlékszem, hogy láttam volna és el sem tudom képzelni, hogy lenne rá valódi igényem. Mert ha örökké fogok élni, akkor vagy megtanulom az utolsó szögig a plugint, vagy az elavul, vagy már nem lesz szükség rá, mert kihal az emberiség. Magamnak meg minek csináljak weboldalt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 GPS+LTE 41mm
- Asus ROG Strix G713PI 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest