- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
Az iskolai weboldalakat új helyre kell költöztetni. Központilag a régi sulinet.hu szervert hamarosan kivonják a forgalomból, helyette egy másik, új szervert állítottak be, aminek edu.hu a címe.
iskolanév.edu.hu - ez lesz az új weboldal.A gond az, hogy a sulinet.hu oldalon lévő tartalmat át kell tölteni az új szerverre, amit a KIFÜ nem csinál meg, mert nincs rá kapacitásuk, helyette rábízza ezt a felhasználókra.
WordPress-ben készültek az oldalak.
Sajnos még nem költöztettem soha weboldalt, és itt nem csak a fájlokat, mappákat kell FTP-vel átvinni az új helyre, hanem az adatbázist is költöztetni kell.
phpmyadmin weboldal alól exportáltam a régi adatokat a gyors módszerrel, és importáltam az újra. Itt a
wp_options részben az új webcímre módosítottam a két régi hivatkozást.WinSCP-vel költöztettem a régi tartalmat az új helyre, majd a
www/wp-config.php fájlban javítottam az új adatbázis nevét, jelszavát és átírtam a kiszolgálót is.Ezek után a weboldal még mindig nem megy rendesen.
Kinézetre más szinte olyan, mint a régi oldal, de két súlyos hibát találtam:
1. a letöltések még a régi oldalra mutatnak
2. nem lehet bejelentkezni a wp-login.php oldalon. Beírom a nevet jelszót és hiába nyomok a bejelentkezésre, nem történik semmi. Nem dolgozza fel az adatokat, csak áll és vár...Kérem segítsetek, hogy minden működjön újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Battlefield 6
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- MSI RTX 5070Ti Vanguard SOC 16GB
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest