- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Húúú, sokat segítettél, köszönöm!
Közben elkezdtem olvasgatni a wpszaki.hu-t is. Sok hasznos dolog van ott is.
Tárhelyből mindenképp minimum VPS-t gondoltam, de lehet, hogy egy bérelt szerver lenne a legjobb. Bár az is igaz, hogy eleinte akár egy jobb féle, osztott tárhely is elég lenne. Nem lehet kiszámítani, hogy mennyire és milyen hamar fog felfutni a dolog.
tarhely.eu-n nézegettem a szerver bérléseket, illetve a tárhelyeket. Vannak külön WP-re optimalizált megoldások is. Ami igazság szerint jó lenne, mert én csak alap szinten értek ezekhez a webes dolgokhoz. Az is inkább az alap HTML/CSS kódolásban merül ki.
Meg az is jó lenne, ha lenne magyar support, meg gyors reagálás, ha valami gond van. Meg gondolom, sebesség szempontjából sem mindegy, hogy hol van a szerver/tárhely.
Ha megfizetjük, akkor felteszem elérhetőek olyan szolgáltatások, hogy minden ilyen optimalizálást, beállítást, frissítést elvégezzenek nekünk, ugye? Évi pár 10 ezer, akár 1-200 ezer forintnak lennie kell erre is. Különben nem ér semmit az egész.
Olvasgattam ilyen Wordpress védelmekről is. Nem tudom, egy ilyen szolgáltatás pl. mennyire hatékony, és működőképes.
Ami magát a hírportált illeti: Tudnál ajánlani pár olyan sablont, ami várhatóan elég sokáig elérhető lesz még, és megfelel minden mai követelménynek?
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Autós topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- További aktív témák...
- Wanbo DaVinchi 1 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Apple Watch SE GPS 40 mm, 80%, 12 hónap garancia + ajándék!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest