- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Húúú, sokat segítettél, köszönöm!
Közben elkezdtem olvasgatni a wpszaki.hu-t is. Sok hasznos dolog van ott is.
Tárhelyből mindenképp minimum VPS-t gondoltam, de lehet, hogy egy bérelt szerver lenne a legjobb. Bár az is igaz, hogy eleinte akár egy jobb féle, osztott tárhely is elég lenne. Nem lehet kiszámítani, hogy mennyire és milyen hamar fog felfutni a dolog.
tarhely.eu-n nézegettem a szerver bérléseket, illetve a tárhelyeket. Vannak külön WP-re optimalizált megoldások is. Ami igazság szerint jó lenne, mert én csak alap szinten értek ezekhez a webes dolgokhoz. Az is inkább az alap HTML/CSS kódolásban merül ki.
Meg az is jó lenne, ha lenne magyar support, meg gyors reagálás, ha valami gond van. Meg gondolom, sebesség szempontjából sem mindegy, hogy hol van a szerver/tárhely.
Ha megfizetjük, akkor felteszem elérhetőek olyan szolgáltatások, hogy minden ilyen optimalizálást, beállítást, frissítést elvégezzenek nekünk, ugye? Évi pár 10 ezer, akár 1-200 ezer forintnak lennie kell erre is. Különben nem ér semmit az egész.
Olvasgattam ilyen Wordpress védelmekről is. Nem tudom, egy ilyen szolgáltatás pl. mennyire hatékony, és működőképes.
Ami magát a hírportált illeti: Tudnál ajánlani pár olyan sablont, ami várhatóan elég sokáig elérhető lesz még, és megfelel minden mai követelménynek?
Köszi szépen!
-
vond
MODERÁTOR
Sziasztok!
Az utóbbi években sajnos eléggé kiestem a webes témákból, mert inkább más területen mozogtam. Légyszi segítsetek pár kérdésben.
A WP megfelelő egy közepesen komoly hírpotál üzemeltetésére? Eleinte biztos, hogy csak napi párszáz látogatóval kellene számolni, de később - ha úgy alakulnak a dolgok - akkor ez lehet akár több ezres, vagy akár több 10 ezres is. A site-on lenne gyakorlatilag minden, ami egy modern hírportálon szokott lenni, de a túlnyomó részét a napi több cikk, képgalériák, és videós tartalmak tennék ki (ez utóbbi valószínűleg inkább youtube-ról lenne behúzva).
Olvasgattam a témában, és van előnye a nyílt forráskódú CMS-eknek is, és az egyedi rendszereknek is. Előbbinél ugye általában a könnyebb sebezhetőséget szokták felhozni, de nem vagyok biztos benne, hogy ez mindenképp megállja a helyét. Az egyedi CMS is lehet lyukas, sőt. És azt sem szeretném, ha rövid időn belül megszűnne a támogatás (sajnos volt már ilyen rossz tapasztalatom).
Ami lényeges lenne, az a lehető legjobb biztonság, stabilitás, és könnyű, gördülékeny kezelés. Láttam, hogy vannak direkt a WP biztonságával foglalkozó szolgáltatások is. Ha szükséges, akkor természetesen ilyenre is előfizetnénk. Meg akkor ugye alapból olyan tárhelyet/szervert kellene bérelni, ami ilyen szempontból is a lehető legjobb.
Apropó tárhely/szerver. Van kifejezetten ajánlott szolgáltató, ahol gyorsan, és megbízhatóan működhetne az oldal, maximális a biztonság, és ha bármi igény van, szinte azonnal kapjunk reakciót? Most mondanám, hogy a pénz nem számít, de azért mégis. Ugyanakkor az, hogy most havi 15-20 ezer forint, vagy mondjuk 40-50, az nem gáz, ha ajánlott a komolyabbat választani.
Ami magát a hírportált illeti: Mik a legjobb komplett WP-s megoldások egy ilyen oldal létrehozásához, és üzemeltetéséhez? Természetesen ennek sem kell ingyenesnek lennie. A lényeg, hogy modern, naprakész, és megbízható legyen, könnyű legyen használni, és ne szűnjön meg a támogatás 1-2 éven belül.
Előre is köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest