- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Tavaly nyekeregtem sokat itt a szolgáltatóm miatt, az oldalam lassú volt, sok esetben elérhetetlen is, legalábbis többször, mint amire én vágytam. Most őket nem pocskondiázom, le sem írom kik voltak, akit érdekel max megkérdezi priviben.
Nos idén átmentem a tárhely.eu szolgáltatóhoz, amiben a kedves topikgazda segített, nyilván ezért is zajlott teljesen zökkenő mentesen az egész költözés
Azóta kétszer kerestem meg az ügyfélszolgálatot kérdéseimmel, mindkettő esetben nagyon gyorsan (értsd órán belül) válaszoltak, amiben a segítségüket kértem mindenféle akadékoskodás nélkül teljesítették (cpanelban visszakapcsoltak egy funkciót a kérésemre amit kivettek belőle az egyik frissítésnél), szóval eddig nagyon elégedett vagyok velük, merem őket ajánlani ha valaki wordpress tárhelyet keres.
Nem fizetett reklámot olvashattatok
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 memória kit - ELADÓ!
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest