-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Tavaly nyekeregtem sokat itt a szolgáltatóm miatt, az oldalam lassú volt, sok esetben elérhetetlen is, legalábbis többször, mint amire én vágytam. Most őket nem pocskondiázom, le sem írom kik voltak, akit érdekel max megkérdezi priviben.
Nos idén átmentem a tárhely.eu szolgáltatóhoz, amiben a kedves topikgazda segített, nyilván ezért is zajlott teljesen zökkenő mentesen az egész költözés
Azóta kétszer kerestem meg az ügyfélszolgálatot kérdéseimmel, mindkettő esetben nagyon gyorsan (értsd órán belül) válaszoltak, amiben a segítségüket kértem mindenféle akadékoskodás nélkül teljesítették (cpanelban visszakapcsoltak egy funkciót a kérésemre amit kivettek belőle az egyik frissítésnél), szóval eddig nagyon elégedett vagyok velük, merem őket ajánlani ha valaki wordpress tárhelyet keres.
Nem fizetett reklámot olvashattatok
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
- Lexus, Toyota topik
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Napelem
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest