- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Lesz, tényleg, ezen felül ezer más cikk ötlete is itt van a fejemben, viszont most egyelőre az a terv, hogy saját WordPress-el foglalkozó weboldalt indítok, mert rengeteg mindenről tudnék és szeretnék írni, ezt pedig egy kicsit szabadabb felületen könnyebb lenne kivitelezni. Azt teszek ki, amit akarok és akkor, amikor akarom. Ezen felül könnyebb rendszerezni is + talán már maga az oldal is ösztönözne arra, hogy rendszeresen frissítsem. Az alapoknak is lenne hely, egészen a WordPress telepítéstől kezdve az ajánlott pluginekig, ezek javasolt beállításáig, a leggyakoribb hibák elhárításáról nem is beszélve. A szerver oldali beállításokról/finomhangolásokról is írnék és lenne hely a komolyabb témáknak is (pluginek fejlesztése, témák fejlesztése, HTML-ből WordPress sablon kreálása, stb.)
A domain már megvan, a szerverem adott, az oldalt egész gyorsan össze tudom kalapálni, csak a logisztika van hátra.
Azért is jutottam erre a döntésre, mert ez már lassan az 5. évem amióta napi szinten foglalkozom WordPressel és nagyon sokan keresnek már direkte ilyen munkákkal egyéb oldalakon is. Az összegyűlt tapasztalataimat pedig szívesen megosztanám másokkal is, természetesen teljesen ingyen.
Nem tudom mennyire fér majd be ide, de ha kész vagyok, akkor dobok majd egy linket, plusz az aláírásomban is megtalálható lesz az oldal címe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go konzol 512GB Z1 Extreme + Garancia
- Eladó TRYX PANORAMA ARGB 360!
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest