- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Lesz, tényleg, ezen felül ezer más cikk ötlete is itt van a fejemben, viszont most egyelőre az a terv, hogy saját WordPress-el foglalkozó weboldalt indítok, mert rengeteg mindenről tudnék és szeretnék írni, ezt pedig egy kicsit szabadabb felületen könnyebb lenne kivitelezni. Azt teszek ki, amit akarok és akkor, amikor akarom. Ezen felül könnyebb rendszerezni is + talán már maga az oldal is ösztönözne arra, hogy rendszeresen frissítsem. Az alapoknak is lenne hely, egészen a WordPress telepítéstől kezdve az ajánlott pluginekig, ezek javasolt beállításáig, a leggyakoribb hibák elhárításáról nem is beszélve. A szerver oldali beállításokról/finomhangolásokról is írnék és lenne hely a komolyabb témáknak is (pluginek fejlesztése, témák fejlesztése, HTML-ből WordPress sablon kreálása, stb.)
A domain már megvan, a szerverem adott, az oldalt egész gyorsan össze tudom kalapálni, csak a logisztika van hátra.
Azért is jutottam erre a döntésre, mert ez már lassan az 5. évem amióta napi szinten foglalkozom WordPressel és nagyon sokan keresnek már direkte ilyen munkákkal egyéb oldalakon is. Az összegyűlt tapasztalataimat pedig szívesen megosztanám másokkal is, természetesen teljesen ingyen.
Nem tudom mennyire fér majd be ide, de ha kész vagyok, akkor dobok majd egy linket, plusz az aláírásomban is megtalálható lesz az oldal címe.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest