- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
McJames
senior tag
Az a baja mint egy túlautomatizált bárminek. A programtervező és programozók a hülye felhasználók elbénázott dolgait, hozzá nem értésüket javítandó egy csomó automatizmust építettek be, csak ennek működéséről, lépéseiről sehol sem kapható tájékoztatás. Ez alapdokumentumoknál, néhány/néhány tucat oldalas dokumentumoknál 'haj de jó' tényleg, azonban több száz oldalnál, túl stilizált dokumentumnál már rettenet. Igazából valljuk be a Word nem is erre való: szövegszerkesztő és nem kiadványszerkesztő (bár 10-17 ívig még könyvet is vállalok vele akár úgy is, hogy tele van lábjegyzettel, ábrával, táblázattal meg függelékkel, sőt tükrözött oldalakon és fejezetenként egyaránt eltérő fejléccel is). De hozzáteszem, ha a szakasztöréseket, fej- és lábléceket és az oldalszámozást beállítottam, ne adj' isten, hogy megint hozzá kelljen nyúlni. Onnan már kész katasztrófa.
Kaptam múltkor egy ilyet hogy nem tenném-e helyre néhány 'egérvonással'. Mondtam a kollégának, hogy nem, mert teljesen elölről kellene kezdenem az egészet úgy, hogy a teljes szöveget is csak irányított beillesztéssel, formázatlan szövegként merném egy teljesen szűz új dokumentumba átrakni...
A javaslatom tehát az, hogy nagyobb dokumentum esetén fejezetenként szerkesszen akinek muszáj, vagy először csak szöveg max. keretekekkel, aztán tükörbeállítás, szövegformázás és aztán képek, ábrák, táblák, stb. -
moonman
titán
namost az adatbázist (txt) az ügyviteli programunk gyártja alá és most ott tartunk, hogy üzletágtól függően itt jó, itt meg nem. mintha a txt-ben szereplő ügyféladatoktól függene, pedig minden esetben a nulláról gyártja a fájlt. nyit egy üres txt-t és belezúzza az adatokat. a program különben magic alapú, pervasive szekvenciális adatbázisból dolgozik, de ez gondolom tökmindegy.
kicsit x-akta feelingje van már. -
khalox
őstag
Event log-ban nem láttam semmi különöset (alkalmazáshiba nincs).
Volt eltávolítás, és teljes újratelepítés (teljes -> tegyen fel mindenből mindent a sajátgépre, korábban kiválogattam, ami nem kell). Azonban a szindróma UA volt.
Most nyomtam magam alá egy ghost-ot (olyan rendszer, amelyik még nem hallott az Office-ról). Éppen ebben a pillanatban végzett az Office ''szokásos'' telepítése...
Nézzük... -
khalox
őstag
Ja igen.. duplakatt egy PowerPoint dián, ami be van szúrva WinWord dokumentumba.. erre rövid sunyítás után közli, hogy ezt itten ő nem tudja szerkeszteni, és, hogy javítsa-e a hibát. Mondom javítsd... erre feltelepít valami Alkalmazáskiszolgálót vagy mit, és utána közli örömmel, hogy nem találja a PowerPointot (ami mellesleg teljesen jól működik).
Ezt MINDIG eljátsza, tehát bármikor reprodukálható, akár rögvestaz előző duplkakattután is. -
Apollo17hu
őstag
Ezt nem tudtam, hogy a beszúrandó objektumokat bármelyik Office alkalmazás használhatja.
De végre sikerült a telepítés (CD-ről). Nemigazán értettem az opciókat, amik fel voltak sorolva (Sajátgépről fut, CD-ről fut, első indításkor telepítődik), de valószínűleg a nekem megfelelőre hibáztam rá, így már használhatom. -
-
rdi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest