- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinya007
aktív tag
Kicsit hanyagoltam formázást, inkább szöveget írogattam.
Agyhugykövet kapok ettől az oldalszámozástól!
5. oldalon van a tartalomjegyzék, mindenhonnan eltávolítottam oldaltöréseket, szakasztörést (új oldal, vagy folyamatos) tettem 5 oldalra, kipróbáltam 6 oldal elejére beszúrva, DE semmi változás!!!
Beszúrom oldalsázmot, és szépen megszámozza első 5 oldalt is, aztán hatodikon újrakezdi számozást. ÁÁÁ -
regent
aktív tag
Köszi, ez kimerítöö volt. Nekem angol verzióm van, és nem találtam meg amit te igen.
De. Sajnos még mindig nem tudom, hogy a fejlécben hogyan jelenik majd meg minden fejezetnél más-más szöveg.
Lehet bennem van a hiba, de a leírásban ezt nem találtam.
Valaha tudtam, de már elfelejtettem. Valamiféle kódot kellett beírni a fejlécbe, és az automatikusan kiírta az aktuális fejezet címét. -
_Petya_
őstag
Üdv!
Kipróbáltam linuxon Abiword-el, ugyanaz a hiba, összeomlik. Valakinek van ötlete?
Amúgy a jegyzet a Bővebben: link lap bal felső részén ''jegyzetek'', a lisában ''Fizika - Optika'' címszó alatt van, tar-ral tömörítve. Próbáltam linuxon kibontani, ott is ugyanez a hiba jön elő.
Petya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest