- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
booy
csendes tag
Hali!
Igen, .jpg vagy jó a .bmp is csak a kinyomtatás idejére kellene, utána úgy is törölném.
(Van egy csatolásokkal és hivatkozásokkal teli űrlap doksim amit e-mailben továbbítanom kellene de sajnos az a tapasztalat, hogy a továbbított anyagból elvesznek a csatolások és a hivatkozásokEzért szeretném átkonvertálni valami kép formátumba és így továbbítani.)
-
dpetiba
aktív tag
Köszi Moonman, de nem erre gondoltam. Nem egy keret van, hanem a sarkaiba van 4 db kis ''_I'' és ''L'' jel. Ebből 2-2 a négy sarokban. Már uninstaláltam is a word-öt, de ha újrateszem megjegyzi. Hogy kellene kiszedni, vagy úgy megcsinálni, hogy újrainstall után álljon vissza minden eredetire?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hály!
Nekem a dokumentummal együtt résznél csak ezek vannak:
Adatlap
mezőkódok
megjegyzések
Rejtett szövegrészek
Grafikus objektumok
Háttérszínek és háttérképek választási lehetőség nincs.
Egyébként a tegnapi kérdésre meglett a válasz,a nyomtató beállításainál lehet b-w-g -ben nyomtatni. -
khalox
őstag
Az van, korán... szóval Office 2003 Professional, semmi XP...
és éppen újratelepül, bár kb. 1 hete volt telepítve és azóta nem sok mindent csináltam vele (Excel meg PowerPoint, mindegyik ment tökéletesen..., ma akartam Word-öt használni, de ezzel fogadott - amúgy működött, csak éppen nem lehet beszúrni semmilyen objektumot,amit próbáltam...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest