- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
Bővebben: link. Itt van 3, de többet nem tok elmondani. Kéremkapcsojjaki
.
-
Sheltemke
csendes tag
Sziasztok!
Egyre több olyan film van Wmv formátumban amit dvdn nem tudok megszerezni, ezért érdeklődnék, hogy milyen asztali dvdk vannak amik lejátsszák a wmvket is és nem a 10-20 ezer ft os kategóriába tartoznak hanem vmi normálisabb. Gyakorlatilag csak ebben az árkategóriában találtam ilyen lejátszót, de a mostani asztalim (Sony DVPNS 930) után olyat szeretnék amiben beépített ddigital + dts dekóder van és neadjisten 108mhz es képproci, esetleg progressive cinema pásztázás(de ez nem fontos). Létezik ilyen asztali? Én nem nagyon találtam, nagyon megköszönném ha csak típusokat is írnátok. Előre is köszi!
Ja azt elfelejtettem írni, hogy dekódolni nem akarok dvd formátumba(egyébként már csináltam windvd creatorral wmvből). Tehát olyan kellene ami natúr dvd lemezre kiírt wmvket lejátszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung 980 PCIe 3.0 NVMe M2
- (új, bontatlan) 500GB Kingston NV3 PCIe 4.0 NVMe M.2 (Foxpost:+1400Ft)
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- (új, bontatlan) ADATA Ultimate SU650 120GB (Foxpost:+1400Ft)
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest