Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom1980
csendes tag
Sziasztok!
Megakadt a nem letezo tudomanyom a wifis kerdeskorben. A segitsegeteket kerem!
Szoval mar vagy 2 honapja irhonban vagyok, es a lakasunk mellett kb 50 meterre van egy hotel, ahonnan lehet "szedni"
a netet. Mielott kijottem, vettem egy gepet, de nem kapcsolodik, vagy csak nagyon riktan a hotelhez, mig az ismerosom geperol folyamatosan lehet netezni. megkergulok mar, de nem tudom osszehozni az enyemen.
Az adatok:
Nekem van egy ASUS f5rl ap203-as gepem, xp-vel, Atheros AR5007EG Wireless Network Adapterrel.
A baratomnak van egy Acer Extansa 5220 notija Vista basiccal, itt vette kint. Lehet, hogy ezert tudja hasznalni, en meg az enyemet nem, mert valami itteni specko beallitasa van, nekem meg nincs?
Annyi kulonbseget lattam a kartyak leirasaban, hogy az enyem azt mondja a tulajdonsagoknal, hogy 802.11b Preamble, mig az o kartyaja egy Broadcam 802.11g Network adapter. Az Asusra is ra van matricazva, hogy 802.11b/g wlan, de csak a b-t mutatja. Lehet, hogy ez a baj?
Annyit mar megtettem, hogy a gepemrol leszedtem egy asusos konzolt, mert azt tanacsolta egy szaki, es beallitottam, hogy a vezetek nelkuli halozatot a windows konfiguralja. De igy se lett jobb. Most van meg rajta egy Atheros Client Utility nevezetu program, ezt is leszedtem, de akkor abszolut nem volt net, szoval visszaraktam.Valaki tudna segiteni, hogy az Asusra hogyan lehetne ilen stabil netet varazsolni, mint az Aceren van.
Ja, tegnap vettem egy USB-s adaptert, gondoltam erositi a jelet, de nem tortent semmi, mert a gepem nem foglalkozik vele...
Ha valaki sejt valamit, ossza meg velem legyenszives.
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G3 Microower PC: i5-6500 - 8Gb DDR4 Ram - 256Gb nVME SSD -500Gb HDD
- iPhone 11 Pro Max/ Kártyafüggetlen/100% akku/Ingyen posta:)
- Genius SP-HF1800A 2.0 (31730908100) Aktív hangfal ÚJ
- Ubiquiti EdgeRouter PoE (ERPoe-5) 24V és 48V PoE szoftveresen állítható, 5 port
- AMD Ryzen 5 8400F 6-Core 4.2GHz - Foxpost az árban!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest