Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Attish001
csendes tag
Sziasztok, ahogy olvasgattam itt a fórumot, gondoltam, hátha tud nekem valaki segíteni:
A problémám a következő: adott egy asztali gép, egy laptop, és chello. Az asztali gépben van egy Sitecom wlan kártya és a netet ad-hoc - ként megosztottam a laptopra. A kapcsolat szép is, jó is, csak éppen ha rájön, akkor emgáll az adatforgalom az asztali gép és a laptop között. Próbáltam már hogy a Channels átállítom 9-re, vagy 11-re, de semmi, ugyanúgy történek megszakadások, és ilyenkor állandóan kapcsolat javítása, ami pl letöltés közben elég idegesítő.
Más érdekesség: az xp konfigurálta be a wlan-t, így a netet az asztali gépre kapom, illetve a wlan egy hálózati hídon keresztül müködik (remélem jól írtam le). És amikor megszakad a net, akkor az asztali gépen általábana következő hibaüzenetet kapom: ''Hálózati híd - egy kábel nincs bedugva'' (milyen kábel? hisz az asztali gépen megy a net... )
És az asztali gépen a sitecom-os kártya wizardja szerint a jelerősség maximumon van...
Segítsen valaki, mert kezdek megőrülni tőle... és nem tom hogy a kártya rossz-e vagy valami beállítás kellene még neki...
Aktív témák
- Dell G15 5511 15.6" FullHD 165Hz Gamer laptop! i7-11800H / RTX 3060 / 16GB / 512GB SSD! BeszámítOK
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest