- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Darkness1 #1991 üzenetére
Blizzard-ot (idő-lassító) próbáltam, nem ér semmit, mert túl sokan vannak, ahhoz meg alig tart valameddig, hogy egyesével csapjam velük szét. Ornitoszaurusz olajam nincs. Megvettem és elolvastam minden elérhető könyvet és tekercset, de az nem volt köztük. Sebzés-növelésre van gyémántporom, az +40%. Próbáltam csalogatni őket, de hiába. Elviszek 8-at, mire visszamegyek 3-4 másik hullik az égből.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Darkness1 #1953 üzenetére
Ja, így van, figyelni kell a karakter fejlesztésére, közel sem tudod kimaxolni a skilleket, tehát el kell dönteni, mi lesz a fő profilod, és a többit csak visszafogottabban, a legfontosabbakra korlátozva fejleszteni. Meg figyelni az olyan kiegészítő sebzést adó skillekre, mint pl. a patinado. Elszórni még a bronz pontokat se nagyon lehet, főleg az elején.
A 2. részben nem mondanám, hogy háttérbe szorították az alkímiát, csak megváltoztatták. Nekem ez a rendszer tettszik a legjobban, jobb mint az első részé, és mérföldekkel jobb, mint a 3. részé (na ott tényeg le lett butítva). A lore-hoz is jobban igazodik ez: a könyvekben is kiválasztja a Vaják a megfelelő taktikához való 1-2, max. 3 db főzetet és a harc előtt meditáció közben megissza. A főzetek hatása tartós, órákig hatnak, Nem ilyen Daiblo-szerű "csökken a HP-m, bedobok pár potit harc közben" rendszer ez. A 3. részben a fecske hatása 30 sec után elmúlik; nevetséges. A bombákat legjobban szintén a 2. részben kellett használni; volt pár helyzet, amit lehetetlen volt megoldani nélülük (pl. amikor előszört találkozik az ember az endriág királynővel), legalábbis a hc mód utáni legnehezebb fokozaton. A QTE fostalicska, szerencsére csak kevés helyen erőltetik rá az emberre.
Aktív témák
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest