Keresés

Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz Darkness1 #1991 üzenetére

Blizzard-ot (idő-lassító) próbáltam, nem ér semmit, mert túl sokan vannak, ahhoz meg alig tart valameddig, hogy egyesével csapjam velük szét. Ornitoszaurusz olajam nincs. Megvettem és elolvastam minden elérhető könyvet és tekercset, de az nem volt köztük. Sebzés-növelésre van gyémántporom, az +40%. Próbáltam csalogatni őket, de hiába. Elviszek 8-at, mire visszamegyek 3-4 másik hullik az égből.

• GypsFulvus2

őstag

válasz Darkness1 #1953 üzenetére

Ja, így van, figyelni kell a karakter fejlesztésére, közel sem tudod kimaxolni a skilleket, tehát el kell dönteni, mi lesz a fő profilod, és a többit csak visszafogottabban, a legfontosabbakra korlátozva fejleszteni. Meg figyelni az olyan kiegészítő sebzést adó skillekre, mint pl. a patinado. Elszórni még a bronz pontokat se nagyon lehet, főleg az elején.
    A 2. részben nem mondanám, hogy háttérbe szorították az alkímiát, csak megváltoztatták. Nekem ez a rendszer tettszik a legjobban, jobb mint az első részé, és mérföldekkel jobb, mint a 3. részé (na ott tényeg le lett butítva). A lore-hoz is jobban igazodik ez: a könyvekben is kiválasztja a Vaják a megfelelő taktikához való 1-2, max. 3 db főzetet és a harc előtt meditáció közben megissza. A főzetek hatása tartós, órákig hatnak, Nem ilyen Daiblo-szerű "csökken a HP-m, bedobok pár potit harc közben" rendszer ez. A 3. részben a fecske hatása 30 sec után elmúlik; nevetséges. A bombákat legjobban szintén a 2. részben kellett használni; volt pár helyzet, amit lehetetlen volt megoldani nélülük (pl. amikor előszört találkozik az ember az endriág királynővel), legalábbis a hc mód utáni legnehezebb fokozaton. A QTE fostalicska, szerencsére csak kevés helyen erőltetik rá az emberre.

Aktív témák