- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szia,
Én nem vagyok nagy játékos, de normálon másodjára sikerült végigjátszanom. Az első alkalommal rossz irányba fejlesztettem Geralt-ot és a vége felé egyre nehezebbek lettek a harcok, majd belekeveredtem egy csatába, amit sose sikerült élve abszolválnom.
Aztán feladtam, félretettem és később újrakezdtem. Akkor már simán mentek a dolgok, csak egy csata volt frusztráló, de az nagyon. Néhány küldetést meg egyenesen hátborzongatónak találtam.Szóval én azt szűrtem le, hogy jól kell fejleszteni a karaktert és el kell mélyedni az alkímiában. Nálam elég nagy ital és olajarzenál volt végig. Rengeteg pénzt hagytam ott a könyvárusoknál.
Persze a környék összes pálinkáját és spirituszát is felvásároltam.
Alkímiai alapanyagot pedig soha nem adtam el. Viszont a felszerelést alig-alig fejlesztettem, nem nagyon kellett.Az irányítás nekem nem volt gond, mert korábban kétszer is végigjátszottam a Neverwinter Nights-ot és abban már megszoktam. Ua a grafikai motor van ebben is, mint abban volt. A harc is rendben ment. Szóval erre nekem egy szavam sincs.
Én magyarul játszottam végig. Tény, hogy a fordítással gondok vannak, de azért mindent megértettem. Nagyra tartom amúgy, hogy van benne magyar szinkron és felirat, sajna kevés játék jelenik meg magyarul. Haladó az angolom egyébként, de azért jobban esik az anyanyelvemen játszani.
Most a második részt tolom, kicsit csalódással láttam, hogy abban háttérbe került az alkímia kissé. Ugyanakkor történet, játékmenet, grafika, stb. szempontjából sokkal érettebb játék lett. A QTE a másik, amitől agybajt kapok benne, egyszerűen nem jön be. Sajna sok esetben nincs választás.
Szóval, ha gyakorlott játékos vagy, akkor akár a legnehezebben is csinálhatod, szerintem.
Tibi
Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán feladtam, félretettem és később újrakezdtem. Akkor már simán mentek a dolgok, csak egy csata volt frusztráló, de az nagyon. Néhány küldetést meg egyenesen hátborzongatónak találtam.
Persze a környék összes pálinkáját és spirituszát is felvásároltam.
Alkímiai alapanyagot pedig soha nem adtam el. Viszont a felszerelést alig-alig fejlesztettem, nem nagyon kellett.