- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Adam96
csendes tag
válasz
alibaba78 #1553 üzenetére
Szia nem tudom hogy kaptál e már választ a kéerdésedre.Amikor nagyapót kiséred és a növény elöjön ne csinálj semmit csak menny melitele oltárjához nem érdemes vele küzdeni. De az ezüst kard a legjobb elene harci stílüs ellene adan enylye a tüzes táncos (a gyorstílus) de csak akkor ha már fel fejleszteted az ezüstn potig és a vőzetekis kellenek:villám főzet,fecske,rőtbagoly,és az igni (a tűzjel) a legjobb ellene. De amíg ezek a nincsenek meg és nem fejleszteted az ezüst kard gyols stílüsát addig ne harcolj vele ana m füss el előlle és ha le futs elölle nagyapőval se lesz semmi maj megy utánnad.
-
looser
addikt
válasz
alibaba78 #1561 üzenetére
Szia, milyen verziószámú a játék? Az alap vagy a bővített verzió? A bővítettnek 1.4 alapból a verziója, emlékeim szerint a címképernyő jobb alsó sarkában van (1.4.121 vagy valami ilyesmi). Ezt fel tudod patchelni [moderálva] ezzel a csomaggal. Ha nem megy, privátban szívesen segítek
Az alapkérdésre válaszolva: nekem is néha fura válaszokat adott, de ez nem volt túl gyakori. Szépen megírt szövegek vannak benne, bár néha én is csak meresztgettem a szemem, hogy itt valami eltérés biztosan van. A bővített verzió patchét itt tudod letölteni.
Az ékszereket próbálgatni kell, Vizimában van 1-2 kereskedő, aki átveszi.[ Módosította: ollie ]
-
looser
addikt
válasz
alibaba78 #1558 üzenetére
Mégvalami, most beindultam
Szóval próbáld ki az ellenfeleken, mi a hatásos. Legyen a kezed a stílusváltáson, mivel ha van egy erősebb ellenfél, aki ellen az erős a hatásos, akkor ugyan a többség miatt a csoportos stílus lenne a megfelelő (főképp, ha meg van támogatva pluszokkal, mint pld. a körbevétel esetén (legalább 3 ellenfél) nagyobbat sebzel), de gyakran egyszerűbb tartani a hátadat és erővel előbb leszedni a legnagyobb ellenfelet, majd a többieket csoportossal. Mivel többnyire szörnyek ellen küzdesz majd, elsősorban az ezüstöt erősítsd, de persze az acélra is szükséged lesz, mégis az ezüstöt fogod többször forgatni. Javaslom még, hogy minden utadba kerülő könyvet olvass el, a fegyvereket nem nagyon kell cserélgetni (persze a tuti vételeket ne hagyd ki) és szerintem nem nagyon érdemes a rúna-hold-stb. köveket vásárolgatni, anélkül is elég hatékony leszel, ha a tulajdonságaidat megfelelően fejlesztgeted. Emlékeim szerint egyszer cseréltem kardot, plusz a Tó úrnőjétől amit kaptam, de azt sem használtam. Pénzed pedig a vége felé egyre több lesz, bár én a játék elején sajnos gyakran nullázódtam anyagilag
Remélem a többiek nem hurrognak le, ha esetleg hülyeségeket írtam volnaÉn úgy éreztem, hogy egyre könnyebbé vált a játék ahogy haladtam előre...
SPOILER: ha eljutsz a striga kriptájáig, ne öld meg őt kérlek, menj oda hajnalban (4 körül, pld. addig ülj a tűz mellett) és ha rádront, csak rohanj körbe, 10-15 perc körbeszaladgálás után megtörik az átok... -
looser
addikt
válasz
alibaba78 #1558 üzenetére
Igen, nehéznek számít, főképp itt a mocsárban, ahol ha egy rakat nadály is neked esik amíg a szúrbozóttal küzdesz, hát...nekem néha el kellett futni. Remélem italokat használsz?!? Nekem a fecske és a macska volt a legtöbbet használt. Előbbi gyorsít ugye az ÉP regeneráción, utóbbival meg látsz a kriptákban/csatornákban. A Witcher wikin találsz leírást a fajokról. Én sajnos hónapokat kihagytam, s csak nemrég fejeztem be a játékot, de egyetértek veled, hasonlóképpen éreztem: rég nem játszottam ilyen különleges játékkal, ami ennyire sokszínű, lenyűgöző, izgalmas, jó történettel és kezelhetőséggel megáldott, s még magyarul is van. Jó játékot
Még annyit, hogy szerintem érdemes a fejlesztéseket az elején főképp az alapvető tulajdonságokba pakolni (erő, ügyesség, intelligencia) és a kardstílusokba, s talán a varázslatokba kevésbé, bár a hátralökés gyakran tud segíteni. Gyakorlatilag a két használható varázslat a tűz és a levegő (lökés), a többit én csak kényszerből fejlesztgettem, amikor már nem volt mire pakolni.
-
looser
addikt
válasz
alibaba78 #1553 üzenetére
Szia! A mocsár nekem sem volt éppen a kedvenc epizódom, de ha ügyes vagy, menni fog. Nem sok ilyen növénnyel találkozol majd. Szóval, nem tudom ismered-e támadáskor azt a módot, amikor ráversz az ellenfélre, az ikon elkezd besárgulni, akkor megint és ha jól emlékszem három után jön egy kombó, ami igazán nagyot sebez. Erre a növényre szórhatsz tüzet pld., s ami igazán fontos: ezüstkarddal és erő módban üssed. Menni fog, lesznek még nagy kihívások
Szerk.: már kezdek elfelejteni mindent, ami a játékkal kapcsolatos, de ez a növény mintha szúrbozót vagy szúrcsohó lenne...
Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest