- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
alibaba78
üzenetére
Mégvalami, most beindultam

Szóval próbáld ki az ellenfeleken, mi a hatásos. Legyen a kezed a stílusváltáson, mivel ha van egy erősebb ellenfél, aki ellen az erős a hatásos, akkor ugyan a többség miatt a csoportos stílus lenne a megfelelő (főképp, ha meg van támogatva pluszokkal, mint pld. a körbevétel esetén (legalább 3 ellenfél) nagyobbat sebzel), de gyakran egyszerűbb tartani a hátadat és erővel előbb leszedni a legnagyobb ellenfelet, majd a többieket csoportossal. Mivel többnyire szörnyek ellen küzdesz majd, elsősorban az ezüstöt erősítsd, de persze az acélra is szükséged lesz, mégis az ezüstöt fogod többször forgatni. Javaslom még, hogy minden utadba kerülő könyvet olvass el, a fegyvereket nem nagyon kell cserélgetni (persze a tuti vételeket ne hagyd ki) és szerintem nem nagyon érdemes a rúna-hold-stb. köveket vásárolgatni, anélkül is elég hatékony leszel, ha a tulajdonságaidat megfelelően fejlesztgeted. Emlékeim szerint egyszer cseréltem kardot, plusz a Tó úrnőjétől amit kaptam, de azt sem használtam. Pénzed pedig a vége felé egyre több lesz, bár én a játék elején sajnos gyakran nullázódtam anyagilag
Remélem a többiek nem hurrognak le, ha esetleg hülyeségeket írtam volna
Én úgy éreztem, hogy egyre könnyebbé vált a játék ahogy haladtam előre...
SPOILER: ha eljutsz a striga kriptájáig, ne öld meg őt kérlek, menj oda hajnalban (4 körül, pld. addig ülj a tűz mellett) és ha rádront, csak rohanj körbe, 10-15 perc körbeszaladgálás után megtörik az átok...
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest