- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
alibaba78
üzenetére
Mégvalami, most beindultam

Szóval próbáld ki az ellenfeleken, mi a hatásos. Legyen a kezed a stílusváltáson, mivel ha van egy erősebb ellenfél, aki ellen az erős a hatásos, akkor ugyan a többség miatt a csoportos stílus lenne a megfelelő (főképp, ha meg van támogatva pluszokkal, mint pld. a körbevétel esetén (legalább 3 ellenfél) nagyobbat sebzel), de gyakran egyszerűbb tartani a hátadat és erővel előbb leszedni a legnagyobb ellenfelet, majd a többieket csoportossal. Mivel többnyire szörnyek ellen küzdesz majd, elsősorban az ezüstöt erősítsd, de persze az acélra is szükséged lesz, mégis az ezüstöt fogod többször forgatni. Javaslom még, hogy minden utadba kerülő könyvet olvass el, a fegyvereket nem nagyon kell cserélgetni (persze a tuti vételeket ne hagyd ki) és szerintem nem nagyon érdemes a rúna-hold-stb. köveket vásárolgatni, anélkül is elég hatékony leszel, ha a tulajdonságaidat megfelelően fejlesztgeted. Emlékeim szerint egyszer cseréltem kardot, plusz a Tó úrnőjétől amit kaptam, de azt sem használtam. Pénzed pedig a vége felé egyre több lesz, bár én a játék elején sajnos gyakran nullázódtam anyagilag
Remélem a többiek nem hurrognak le, ha esetleg hülyeségeket írtam volna
Én úgy éreztem, hogy egyre könnyebbé vált a játék ahogy haladtam előre...
SPOILER: ha eljutsz a striga kriptájáig, ne öld meg őt kérlek, menj oda hajnalban (4 körül, pld. addig ülj a tűz mellett) és ha rádront, csak rohanj körbe, 10-15 perc körbeszaladgálás után megtörik az átok...
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Filmgyűjtés
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- World of Tanks - MMO
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest