- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
figyu már !
ugy akartam, meg szoktam csinálni....hogy másik vinyón van a RACKben a GHOSTIMAGE, és ezt szoktam beolvastatni vele....
de most a RACKbe betettem a 160Gigást, és oda, annak a C:-jére akarom feltenni a mostani HDDmről az GHOSTIMAGÉT, de mikor a Floppyról bebootol, megkérdezte....''hogy találta valami új drivert, és a licencsz szerződésben csak 1 személy, (5 vagy 10 ??) használhatja.....stb'' és ''OK vs CANCEL, vs WITHOUT (valami figyelmen kívül hagyással) '' opciók közül választhattam.....de miután OKt nyomtam, nem látta a MOBILRACKben lévő 160-as vinyót, amire tenni akartam a GHOStIMAGét....
most mi legyen ?? -
J.J. András
őstag
Erdőke, figyu !
de mivan akkro, ha a partóciót egy nagyobb területre teszem fel ???
nem lesz ebből gond ? (10gigás volt a C: és ezt most egy 40gigás C:-re akarom feltenni...)
szerinted ?
Proci típusa eltér, de úgyis A-snak ismeri fel a P4-Cmet, szóval..NTFS-ről menne NTFSre, de a VGA ATI 8500, de óraljelekben az is eltér....
[Szerkesztve] -
HSNet
aktív tag
Csak egy próba. A dos-os floppy-t amikor legyártod, akkor az tud hálózatos disk, vagy cd-írós disk is lenni. Ha van hálózatod, akkor érdemes azzal megcsinálni, minimális hálózati ismeretekkel már nem nehéz belőni a floppy-t, és akkor megcsinálja az image-t egy a hálózatodon lévő megosztásba. Ha nincs hálózatod, akkor a CD/DVD-kiíróst prószáld meg, megy RW-re is. Mindkettővel ki tudod kerülni az NTFS-t (hálózatos NFS-en, vagy Sambán keresztül ír, az meg eltakarja az NTFS-t, a CD-s meg ugye CDFS-t használ, ott eleve nincs gond).
Windows alattival az a gond, hogy vagy az aktív boot partíciót nem tudja kiírni (winen keresztül éri el), vagy az NTFS-re nem tud írni (wint kikerülve éri el). NTFS DOS, és hasonló programok jók, meg működnek is, de amelyik nem csak olvasni tud, az mind fizetős, és mellékesen kell nekik pár file egy Windows NT (2k/XP) Install CD-ről, amikkel együtt viszont már nem nagyon férnek fel a ghost mellé.
Ha elakadsz szólj, próbálok segíteni, csak nincs sok időm. Esetleg mail, ha nagyon sürgős. -
WN31RD
addikt
A Ghostnak tényleg mindegy, hogy milyen filerendszerre ír. Ez az operációs rendszernek nem mindegy, amit a Ghost a file műveletekhez használ - az image file-t ugyanis az operációs rendszeren keresztül írja vagy olvassa, ellentétben a mentett partíciókkal és merevlemezekkel. Ha a DOS-os Ghostot használod, akkor értelemszerűen csak olyan helyre készülhet image, ahova a DOS tud írni, ez pedig alap esetben csak a különféle FAT partíciókat jelenti.
Vannak persze más lehetőségek, pl. DOS-os NTFS driver, stb., de ezekkel nincs sok tapasztalatom, mivel amikor először kipróbáltam őket, elég megbízhatatlannak mutatkoztak, ezért inkább nem is nagyon foglalkoztam velük.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- általános iskolai rendszergazda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpársportok
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Windows 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest