- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
zoli58
tag
Ha jól értem, az a problem, hogyan s mint lehet image-ot visszarakni NTFS-re (?)
Ha nem akkor elnézést a beledumálásért
Ettől én is tartottam, de gondoltam, kipróbálom, legfeljebb nem sikerül.
Igaz, nem ghost-tal, hanem savepart-tal, ez egy kis dos-os free progi, megy CD-ről is, meg floppyról is, csak annyit lát a vinyón, hogy van ott egy partíció, amiről nem tudja hogy milyen, de ettől függetlenül kijelölhető, és szépen vissza is írja a rendszert. CD-ről jobb, mert sokkal gyorsabb, nálam tegnap 8 perc alatt visszarakta a 10G-s partíciót.
Ja, a visszarakandó image egy másik partíción volt ua. gépen, de akár CD-n is lehetett volna. -
b.bone
senior tag
ebben a 2003-ban nam találtm ilyen opciót. itt szigorúan csak annyi van hogy back-up. partíciót lehet választani és step-by-step végig kísér az úton mint ahogy a hülye gyereket szokták. gőzöm sincs mi lehet vele, de asszem majd mindent learchiválok mielőtt előssször tesztelem.
egyébként minden partició ntfs. az is az amit backupoltam. de egy 2003-as ghost csak lekezeli rendesen. -
WN31RD
addikt
''Nem egészen, mivel nem a bios, hanem a kontroller látja, annak meg driver kell.''
Nos, a kontroller látja, miután a kontroller BIOS-a inicializálta a kontrollert rendszerindításkor, és ezután (normális esetben) a kontroller BIOS-a kioszt a vinyónak egy azonosító számot (0x80, 0x81, ...), amelyen keresztül a szabványos BIOS megszakítások segítségével elérhető a vinyó.
Legalábbis a PATA software RAID vezérlőm így csinálta (amíg ki nem operáltam belőle a BIOS-át). Driver csak olyan oprendszerek alatt kellett, amelyek nem a BIOS-on keresztül érik el a meghajtókat (pl. Windows XP, Linux).
Az SATA vezérlőkön ülő vinyók nem elérhetők normál BIOS megszakításokkal?
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest