- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
válasz
J.J. András #73 üzenetére
egy UP, mert nincs kedvem telepíteni Full Rendszert.....
-
J.J. András
őstag
figyu már !
ugy akartam, meg szoktam csinálni....hogy másik vinyón van a RACKben a GHOSTIMAGE, és ezt szoktam beolvastatni vele....
de most a RACKbe betettem a 160Gigást, és oda, annak a C:-jére akarom feltenni a mostani HDDmről az GHOSTIMAGÉT, de mikor a Floppyról bebootol, megkérdezte....''hogy találta valami új drivert, és a licencsz szerződésben csak 1 személy, (5 vagy 10 ??) használhatja.....stb'' és ''OK vs CANCEL, vs WITHOUT (valami figyelmen kívül hagyással) '' opciók közül választhattam.....de miután OKt nyomtam, nem látta a MOBILRACKben lévő 160-as vinyót, amire tenni akartam a GHOStIMAGét....
most mi legyen ?? -
J.J. András
őstag
Erdőke, figyu !
de mivan akkro, ha a partóciót egy nagyobb területre teszem fel ???
nem lesz ebből gond ? (10gigás volt a C: és ezt most egy 40gigás C:-re akarom feltenni...)
szerinted ?
Proci típusa eltér, de úgyis A-snak ismeri fel a P4-Cmet, szóval..NTFS-ről menne NTFSre, de a VGA ATI 8500, de óraljelekben az is eltér....
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
na ??? az előzőre ??? (nem vagyok türelmetlen, de tényleg sürgős)
-
J.J. András
őstag
Help gyorsban !
na, nem enynire vicces a dolog, de most nagyon gyorsan kellene felpakolnom egy csontra uyganolyan rendszert,mint ami nekem van az GHSOTIMAGE-fájlban egty másik gépre, aminek hardver-eszközei nagyjából megegyeznek az enyémmel (alaplap ugyanaz, CDrom ugyanaz, más P4, VGA majdnem ugyanaz, a legfontosabb, hogy a vinyó más ! az enyém SEAGATE 60gb V. Barracuda, ez meg valami Seagate 7200.7-es 160gb-os )
-na, az én IMAGE fájlomból fel tudja rakni a másik PCre a rendszert a Norton Ghost 2033 ??vagy csak menjek, hátra sikerül ??
-
J.J. András
őstag
szerinted értette ?
,mert én amennyit használtam Ghostot úgy nehezen kihámoztam a mondnaivaló lényegét , de ő most kezd ismerkedni a Ghosttal...
én arra lennék kíváncsi, hoyg az nem gond-e a Ghostnak, hogy amikor a BackUp imagét csinálod, akkor PATA vinyóról Bootol, majd neki az BackUpkor ezt módosítani kell SATAra, vagy ez nem így működik ? -
J.J. András
őstag
szerintem azért nem fog mneni, mert tárolja az adott Partóció minden hardwer beállítását...és ha most PATA vinyódon van az oprendszer, az PATA drievreket fog elmenteni a GhostBACKUPban , és nem fog tudni mit kezdeni az SATAval...vagyis, valami ütközést fog megállípatani.....(szerintem)
de az is elképzelhető, hogy a Plug And Play miatt teljesen simán felismeri, hogy más vinyó van alatta, és korrigálja a változást....
de a Ghsotban van egy Integrity Check, azzal azt hiszem ellenőrizheted, ogy az adott BackUpművelet végre hajtható, és talán integrálja is a BAckUpon lévő programokat....de ennyire nem tudok angolul......
talán Bálint -
J.J. András
őstag
te Bálint, én is ahsználom a ghostot, de áruld már el, nem lehet a Floppys Boot Ghostról formatálni...?
vagy hogyan csináljam, hogy az Fdisck bejöjjön a DOSos formában Bootoláskor ?
rámásolhatom a Boot Floopyra a Fdisck-et ?
,mert tegyük fel, cak 1 vinyóm van, és nehezen '' kezelem elő'' így a vinyót, amin épp behalt a rendszer.....
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Időjárás topik
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest