- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
envagyok
üzenetére
Ja, hát azért ez így már más, visszavonom a "kötekedést"... Az eszembe sem jutott, hogy tunert is rákötsz. Én egy amiko A3-mat használok erre a célra, hogy egy készülékkel lehessen tv-zni, s xbmc-t futtatni. Sokan szívnak ugyanakkor a boxal, nekem viszont semmi problémám vele. NAS-nak egy "régi" médialejátszót használok. Sokáig android boxokat használtam, mert engem nem különösebben zavar a 24hz-ből adódó probléma, viszont az annál inkább zavart, hogy nem volt egy atom stabil box sem a piacon, ezért kötöttem ki végül az amiko mellett. XBMC-hez tipp (ha nem tudnád), nemrég frissült az opensubtitles kiegészítő, így ismét lehet magyar feliratot "varázsolni" pl. 1channelen, icefilms-en, navi-x-ben indított online filmekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- HBO Max
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs