Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsetif
aktív tag
Udv mindenkinek!
Lenne par "recovery" kerdesem,
Acer Aspire Switch 10 32Gb verzio. A recovery particio miatt 20,8 Gb elerheto. Recovery pen drive elkeszitve.
1. Hogyan tudom eltavolitani a recovery particiot? A netes leirasok teljesen osszezavartak. (Lemezkezelobol meg nem megy.)
2. Partition magicen kivul van valami egyszeru modja a particiok osszefesulesenek, anelkulhogy a win-t ujra kellene telepiteni? (Mivel mar olyan jol belaktam...
)
3. Osszeomlas eseten nehezebb a pen drive-rol visszarakni a win-t, ha torlom a recovery particiot (=megeri-e inkabb megtartani) ?Koszi elore is a valaszokat mindenkinek!
-
kecsetif
aktív tag
10 collos Aspire switch 10-es és Transformer T100-as között vacilálok. Sokadik gépnek kellene, az esti fekve olvasáshoz. 0 a prociigény, de néhány program miatt szükségem van windowsra és billenytűzetre, meg többórás akkuidőre. SSD-s legyen, 32 gb elég. Játék nem lesz, extra portokra sincs szükségem. 350 euró a maximum, amit hajlandó vagyok adni érte. Holnap már venném.
Tudtommal az asus erősebb akkuban (8 óra) és jobb a tapipadja.
Az acernek jobb a kijelzője, jobb és nagyobb a billentyűzete, stabilabb a csukló a bill. és a tab között.
Ti, melyiket ajánlanátok inkább? Titkos favorit esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)