Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
A 16GB teljesen elég, ha az ember a tabletet TABLETKÉNT (metro appokkal) használja, és nem akar desktopozni.
Úgy csinálnak itt sokan, mintha a hibrid módú használat lenne a "normális" felhasználása a wines tableteknek. Hát nem az. Ez kb. annyira túlzás, mintha valaki azt állítaná, hogy az az androidos tablet amit nem lehet rootolni, használhatatlan. Egy frászt. Neki az, de a többségnek nem. A tablet piac felhasználóinak zöme simán, tabletként, tartalom fogyasztásra és appstore-os játékokra használja a gépét, platform függetlenül. Erre egy 1GB/16GB wines modell egy SD kártyával bővítve (amit ma úgyis mindenki megtesz) teljesen elég. Ezek a kis modellek nekik készülnek.
Aki hibridként akarja használni, vagy speciálisabb igényei vannak, annak meg ott vannak a 2GB/64GB vagy 4GB/128GB modellek, vegyen olyant. És persze nem árt tisztában lenni azzal, hogy ki melyik csoportba tartozik. Aki nincs tisztában azzal, hogy mit szeretne, megvesz egy alap tabletet és utána fanyalog, hogy nem megy az X nevű desktop játék rendesen, az vessen magára. Aki meg alap felhasználó és megvesz erre egy prémium gépet, az ha jómódú, akkor tegye. Ha viszont ki kell szorítani az árát a házi kasszából, akkor feleslegesen kidobta a pénzét valami olyanra amit nem használ ki.
-
hito
nagyúr
-
fabicska
aktív tag
Igen, hát sajnos kis hazánkban az ár nagyon számít. Én is majdnem megvettem a Cube U80GT-t 1GB RAM, és 16GB ROM-al 24.000-ért. Után kapcsoltam, hogy nem kifizetődő, úgy értem, hosszútávon, jól belakott rendszerrel, MKLINK paranccsal (amivel hozzá láncolod magad az adott SD karihoz, amiből sok tablet max 16GB-ot támogat, na az a mélytorok) nem nagyon marad helyed multimédiás tartalmakra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- Ford topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem már a 32GB is elég szűkösnek tűnik, ezért keresem mindig a minimum 64GB-ot. Ott nem kell lavírozni, nem mondom hogy bőven, de van hely mindennek.