Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem a kisebb, a 3470-es van (Dell Venue Pro 8). Sok tekintetben hozza egy C2D-s laptop szintjét, néhány speciális feladat terén persze azért elmarad tőle. Van most már ezerféle összehasonlító teszt, nekem is sikerült találnom anno, de most időhiány van, csak gyorsan írok még. Photoshopozni nem szoktam vele, a hétköznapi felhasználási területeken lehet, hogy a Win8 miatt, de néha még gyorsabbnak is érzem, mint a C2D-s HP notit.
Persze az i3-as, i5-ös gépekhez képest nyilván lassabb, kérdés, hogy ez kinek mennyire mellbevágó - amióta a régi gépembe is került egy SSD, hogy a Sims3 jobban menjen a gyerekeknek, már szinte meg is bántam, hogy az E8400-at lecseréltem i5-re, mert normál otthoni használatnál nekem így már semmivel nem tűnik lassabbnak az sem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs