- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem a kisebb, a 3470-es van (Dell Venue Pro 8). Sok tekintetben hozza egy C2D-s laptop szintjét, néhány speciális feladat terén persze azért elmarad tőle. Van most már ezerféle összehasonlító teszt, nekem is sikerült találnom anno, de most időhiány van, csak gyorsan írok még. Photoshopozni nem szoktam vele, a hétköznapi felhasználási területeken lehet, hogy a Win8 miatt, de néha még gyorsabbnak is érzem, mint a C2D-s HP notit.
Persze az i3-as, i5-ös gépekhez képest nyilván lassabb, kérdés, hogy ez kinek mennyire mellbevágó - amióta a régi gépembe is került egy SSD, hogy a Sims3 jobban menjen a gyerekeknek, már szinte meg is bántam, hogy az E8400-at lecseréltem i5-re, mert normál otthoni használatnál nekem így már semmivel nem tűnik lassabbnak az sem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Gitáros topic
- AMD FX
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- iPad 9th 256GB Cellular Független /1 hónap gar./Akku 81%/p4773
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest