Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

ezekről lehet valahol olvasni valami tesztet? nekem igazából az a lényeg, hogy olyan legyen mint a wacom, hogy a kijelző felett tartva is érzékelje a gép és lehessen így mozgatni a kurzort. -> közben találtam videót, ha jól látom akkor ilyen ez is. a többi nem számít, gyanítom az 5 évvel ezelőtti wacomok szintjét mindhárom gyártó hozza :U

a RAW esetében a kérdéses mit jelent? nem munkához kell, tehát legfeljebb a nyaralásos képek előhívásánál lehet nagyobb fennakadás, de arra meg ott lenne a rendes gép. persze ha észveszejtő lassú, akkor nyilván kuka a dolog. nincs egyébként itt valakinek ilyen tabletje?

Nekem a kisebb, a 3470-es van (Dell Venue Pro 8). Sok tekintetben hozza egy C2D-s laptop szintjét, néhány speciális feladat terén persze azért elmarad tőle. Van most már ezerféle összehasonlító teszt, nekem is sikerült találnom anno, de most időhiány van, csak gyorsan írok még. Photoshopozni nem szoktam vele, a hétköznapi felhasználási területeken lehet, hogy a Win8 miatt, de néha még gyorsabbnak is érzem, mint a C2D-s HP notit.

Persze az i3-as, i5-ös gépekhez képest nyilván lassabb, kérdés, hogy ez kinek mennyire mellbevágó - amióta a régi gépembe is került egy SSD, hogy a Sims3 jobban menjen a gyerekeknek, már szinte meg is bántam, hogy az E8400-at lecseréltem i5-re, mert normál otthoni használatnál nekem így már semmivel nem tűnik lassabbnak az sem.

p

Új hozzászólás Aktív témák