Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
válasz
verybigboy
üzenetére
Hát én IE-t soha nem használtam, csak kényszerből.
De a tableten az a nyerő. Gyorsan tölt (nekem a böngészés gyorsabbnak tűnik, mint droidon), gördülékeny, jól kezelhető.
Csak akkor cserélném ha feltétlen szükségem lenne a tableten valamelyik Firefox vagy Chrome pluginre, alkalmazásra. Alapban meg meglepően jó az IE. -
tlac
nagyúr
válasz
verybigboy
üzenetére
a firefox nekem is meglepetés lett, hogy az elég vacak rajta
egyébként próbáld ki a metrós ie-t, kicsit fapados, de a leggyorsabban, legkényelmesebben az fut rajta
Most nem kicsit döbbentem meg ... és persze kérdés így van-e (nálam) létjogusultsága win-es tablettnek, mert böngésző tekintetében az androidos kenderbe veri a win-es böngészőt szó nélkül.
ne csak a böngészést vedd figyelembe, van pár szempont, ahol előnyben van az androidhoz képest
-
hito
nagyúr
válasz
verybigboy
üzenetére
Ha a Chrome böngésző most a téma, akkor azért megkérdezném, hogy miből gondoltad azt, hogy a google saját tulajdonú böngészője majd jobban lesz optimalizálva a konkurens gyártó oprendszerére, mint a saját tulajdonú operációs rendszerén

-
gery2123
őstag
válasz
verybigboy
üzenetére
Hát amíg nem kell flash, no meg lehetne még folytatni, hogy miben jobb egy desktop Chrome egy androidos chromtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest