Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Teljesen jól olvashatóak. Még talán osztott képernyőnél is.
De még teljes oldalas nézetben sem nagyon kellett bele nagyítani. Fekvő módban pedig teljesen jó.
Egyébként a belenagyítás csak egy gyors mozdulat. Nem bonyolít semmit a használaton ha bele-bele nagyítasz.Ha többnyire olvasni kell és nem az asztalnál hanem kézben tartva, akkor 8" a legoptimálisabb szerintem (max egy könnyű 10"-os).
Gyorsan lőttem neked néhány képet és egy rövid videót. A fényviszonyok nem voltak túl jók, de szerintem kivehető a lényeg

-
-
hito
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Baromi egyszerű: bemész 2-3 MM jellegű üzletbe, beletolod a microSD-t a kiszemelt készülékekbe és máris látod magad azt amire kíváncsi vagy. Én így teszteltem jó néhány windows-os tablet hangszóróját.
Vagy gondolod ami másnak olvasható, az neked is és ami másnak már nem olvasható, az neked sem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs