Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Teljesen jól olvashatóak. Még talán osztott képernyőnél is.
De még teljes oldalas nézetben sem nagyon kellett bele nagyítani. Fekvő módban pedig teljesen jó.
Egyébként a belenagyítás csak egy gyors mozdulat. Nem bonyolít semmit a használaton ha bele-bele nagyítasz.Ha többnyire olvasni kell és nem az asztalnál hanem kézben tartva, akkor 8" a legoptimálisabb szerintem (max egy könnyű 10"-os).
Gyorsan lőttem neked néhány képet és egy rövid videót. A fényviszonyok nem voltak túl jók, de szerintem kivehető a lényeg

-
-
hito
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Baromi egyszerű: bemész 2-3 MM jellegű üzletbe, beletolod a microSD-t a kiszemelt készülékekbe és máris látod magad azt amire kíváncsi vagy. Én így teszteltem jó néhány windows-os tablet hangszóróját.
Vagy gondolod ami másnak olvasható, az neked is és ami másnak már nem olvasható, az neked sem?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest