Hirdetés
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
CollectoR
aktív tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne általánosságban a tabletekről. Egyik munkatársamnál láttam egy drágább Samsung tabletet (pontos típust nem tudok), járt hozzá egy külön toll, amiben úgy láttam, valamilyen elektronika is kapott helyet.(A toll hegy lenyomást külön érzékelte pl.), amivel igen precízen lehetett jegyzetelni, rajzolni a képernyőre.
A kérdésem, hogy az olcsóbb windowsos tabletekhez jár-e ilyen toll, vagy ezek ilyen univerzális tollak amik többféle tablethez is jók, illetve egyáltalán alkalmas-e minden kapacitív érintőképernyő precízebb nyomkövetésre? Tapasztalatból tudom, hogy egy régi Sony P910-es telefonnal könnyedén tudtam a hozzá tartozó passzív tollal rajzolni, míg a mostani Samsung okostelefonom képtelen érzékelni egy tollhegynyi felületet.
Használnék pl. Adobe Illustratort rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- ASRock lapok általában
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- iPad topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest