- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CollectoR
aktív tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne általánosságban a tabletekről. Egyik munkatársamnál láttam egy drágább Samsung tabletet (pontos típust nem tudok), járt hozzá egy külön toll, amiben úgy láttam, valamilyen elektronika is kapott helyet.(A toll hegy lenyomást külön érzékelte pl.), amivel igen precízen lehetett jegyzetelni, rajzolni a képernyőre.
A kérdésem, hogy az olcsóbb windowsos tabletekhez jár-e ilyen toll, vagy ezek ilyen univerzális tollak amik többféle tablethez is jók, illetve egyáltalán alkalmas-e minden kapacitív érintőképernyő precízebb nyomkövetésre? Tapasztalatból tudom, hogy egy régi Sony P910-es telefonnal könnyedén tudtam a hozzá tartozó passzív tollal rajzolni, míg a mostani Samsung okostelefonom képtelen érzékelni egy tollhegynyi felületet.
Használnék pl. Adobe Illustratort rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- További aktív témák...
- Ipad Pro 11" M5 256GB + Apple Care+
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L380,13.3" FHD,i3-8130U,8GB DDR4,128GB SSD, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest