Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
De akkor a win telepítő advanced módjával bármikor törölhető a partíció, nem? Tehát akkor egy újratelepítés alkalmával óvatlan partíció törléssel téglásítani lehet a vasat?
Flash író jelszint: a pár $-os írókon CH341 chip van, ami valóban csak 3.3V I/O-t tud. Az íróból kifelé menő lábakat elég feszosztóval letörni, viszont a flash-től visszafelé ágat fel kell húzni kicsit - én erre egy 74HC245 bus transcievert használtam és több féle tápfeszt
Kiforrasztás nélküli írás: nem tudod tri-state módba húzni a SoC SPI lábait, valamint tápfeszt se tudsz úgy biztosítani a flash-nek hogy a proci ne éledezzen tőle, ezért csak a fizikai leválasztás marad - nyilván nem a vezetékeket kezdtem el szétvágni, hanem leforrasztottam. SO8 wide tok, ehhez elég egy rendesen pákafej...
eMMC upgrade: elméletben nyilván lehetne, de a gyakorlatban nem tudom nem kellene e esetleg még a flash tartalmán is mókolni hozzá. Továbbá ezek a PCB-k kissé gyenge minőségűek, a flash pedig BGA tokozású, úgyhogy jóval komolyabb technikai háttér kell és a kukaveszély is elég magas egy esetleges fólia felválással!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- World of Tanks - MMO
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest