Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
De akkor a win telepítő advanced módjával bármikor törölhető a partíció, nem? Tehát akkor egy újratelepítés alkalmával óvatlan partíció törléssel téglásítani lehet a vasat?
Flash író jelszint: a pár $-os írókon CH341 chip van, ami valóban csak 3.3V I/O-t tud. Az íróból kifelé menő lábakat elég feszosztóval letörni, viszont a flash-től visszafelé ágat fel kell húzni kicsit - én erre egy 74HC245 bus transcievert használtam és több féle tápfeszt
Kiforrasztás nélküli írás: nem tudod tri-state módba húzni a SoC SPI lábait, valamint tápfeszt se tudsz úgy biztosítani a flash-nek hogy a proci ne éledezzen tőle, ezért csak a fizikai leválasztás marad - nyilván nem a vezetékeket kezdtem el szétvágni, hanem leforrasztottam. SO8 wide tok, ehhez elég egy rendesen pákafej...
eMMC upgrade: elméletben nyilván lehetne, de a gyakorlatban nem tudom nem kellene e esetleg még a flash tartalmán is mókolni hozzá. Továbbá ezek a PCB-k kissé gyenge minőségűek, a flash pedig BGA tokozású, úgyhogy jóval komolyabb technikai háttér kell és a kukaveszély is elég magas egy esetleges fólia felválással!
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs