Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizi90
aktív tag
Engem sokkal jobban bosszant hogy 8 coll-nál miért az álló nézet az alapértlemezett?

Közben megérkezett a Cube tabletem, kaptam hozzá ajándék tokot is. Tollal és DHL vámkezeléssel együtt 128k volt.
Viszont sajna a tollat csak később postázzák. Estefelé megpróbálom belakni, akkor majd tudok többet is írni, de külsőre és összeszerelés alapján egész korrekt cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont sajna a tollat csak később postázzák. Estefelé megpróbálom belakni, akkor majd tudok többet is írni, de külsőre és összeszerelés alapján egész korrekt cucc.