Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
agent_k
üzenetére
Jó lett volna, ha leírod, hogy mit is jelent az, hogy "nem lett az igazi". Lehet nem arról van szó, amire én gondolok, így feleslegesen írok, de...
Nálad is ugyanaz szenzor van, mint nálam meg mr.nagy-nál?
Amit mr.nagy linkelt, annál nálam fordítva érzékelte a tájolást, állónál fekvő lett s fordítva. Kikapcsoltam a driver automatikus keresést, s illesztőprogram frissítésével (fontos, hogy nem törlés, majd telepítés, hanem frissítés) visszatettem az érzékelőknél a "koinix sensor fusion device" win 8.1 alatt mentett illesztőprogramját s a Sensor I/O-nál a "Kionix KXCJ9..." illesztőprogramját. Így már helyes irányba fordul a kép.
Esetleg feltölthetem az általam mentett két illesztőprogramot is, ha szükséges.Most már úgy nagyjából működik minden, egyedül a Win gomb nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest