- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Remélem tud valaki segíteni...
Van egy Win8as tabom, Bluetoothon kapcsolódtam vele egy billhez, meg egy egérhez, működött is, majd valamikor késöbb talán egy reboot már nem kapcsolódott, a bluetooth menüpontban ott vannak, párosítva, de nem kommunikál egyik sem... Próbáltam eltávolítani ott is, meg eszközkezelőben is, mindenhol azt írja, sikertelen. próbáltam a BT drivereket frissíteni, de nincs frissebb... Volt eszköz letiltás, majd engedélyezés.. Ott vannak a BT menüpontban, elvileg párosítva, de sem kapcsolódni, sem eltávolítani nem lehet őket...
A BT más eszközökkel kommunikál, csak ez a kettő ragadt be. Próbáltam Registryből törölni a párosítás kulcsait, de ahoz a rendszergazdai jogkör is kevés...Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Windows 11
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest