Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Nem tudom,miért kell ezen egymásnak esni. "xy ember megengedhette magának,és vett egy 100 ezres gépet,és boldog vele,de mindezért leszólja a 30 ezres gépet,hogy sz@r,mert kevés a tárhely NEKI! " Neki kell minden frissítés,mert attól lesz boldog,hogy az is elfér. Na és akkor mi van? Van,akinek nem kell a sok "felesleges vacak", és boldogan tudja használni azt,amit Ő megengedhet magának. Nem tudom megérteni,hogy miért nem lehet ezt elfogadni,és miért kell minden új embert a topikban rögtön letámadni,hogy " nem szabad 1/16-os gépet venni". El lehetne magyarázni normálisan,hogy mik a kockázatok,és döntse el magának mindenki,hogy vállalja-e. És mindezek előtt gondoljatok bele,mit tennétek,ha mondjuk fele annyit sem keresnétek,mint most épp,de azért csak jó lenne,ha lenne egy tabletetek. Mondom ezt úgy,hogy megtehettem volna,hogy a fél millió forint értékű kütyüm mellé drágább tabot vegyek,de nem kell,mert ez épp nekem nem munkára kell,míg sok más fontos szerepet játszik.
Na,ezzel én be is fejezem,felesleges vitába szállnom a vastag pénztárcás társasággal.
Gratulálok a munkátokhoz, örülök,hogy nektek sikerült jó helyre jutni. De vegyétek már észre,hogy nem mindenki szerencsés. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gratulálok a munkátokhoz, örülök,hogy nektek sikerült jó helyre jutni. De vegyétek már észre,hogy nem mindenki szerencsés.