- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Nem tudom,miért kell ezen egymásnak esni. "xy ember megengedhette magának,és vett egy 100 ezres gépet,és boldog vele,de mindezért leszólja a 30 ezres gépet,hogy sz@r,mert kevés a tárhely NEKI! " Neki kell minden frissítés,mert attól lesz boldog,hogy az is elfér. Na és akkor mi van? Van,akinek nem kell a sok "felesleges vacak", és boldogan tudja használni azt,amit Ő megengedhet magának. Nem tudom megérteni,hogy miért nem lehet ezt elfogadni,és miért kell minden új embert a topikban rögtön letámadni,hogy " nem szabad 1/16-os gépet venni". El lehetne magyarázni normálisan,hogy mik a kockázatok,és döntse el magának mindenki,hogy vállalja-e. És mindezek előtt gondoljatok bele,mit tennétek,ha mondjuk fele annyit sem keresnétek,mint most épp,de azért csak jó lenne,ha lenne egy tabletetek. Mondom ezt úgy,hogy megtehettem volna,hogy a fél millió forint értékű kütyüm mellé drágább tabot vegyek,de nem kell,mert ez épp nekem nem munkára kell,míg sok más fontos szerepet játszik.
Na,ezzel én be is fejezem,felesleges vitába szállnom a vastag pénztárcás társasággal.
Gratulálok a munkátokhoz, örülök,hogy nektek sikerült jó helyre jutni. De vegyétek már észre,hogy nem mindenki szerencsés. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gratulálok a munkátokhoz, örülök,hogy nektek sikerült jó helyre jutni. De vegyétek már észre,hogy nem mindenki szerencsés.