- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cma8
csendes tag
Sziasztok,
Karácsony óta elégedett tulajdonosa vagyok egy ASUS T100-as (z3775) hibridnek. Az eszközválasztást alaposan mérlegeltem, igyekeztem mindent körbejárni, de a sok pozitívum mellett mégis van egy bosszantó apróság.
A gépet jellemzően az íróasztalon használom desktopként: rákötöm a micro HDMI porton a 22"-es montiromat, a dokkolójából pedig USB-n csatlakozok szintén a monitorra, mert ebben van egy USB hub (ide jön a külső vinyű, rádiós egér, stb.). Minden tökéletesen működik, de az első töltési kisérletnél jött a bosszantó felfedezés, hogy annyira közel van egymáshoz a tableten a micro HDMI és a micro USB csatlakozó, hogy a két kábelt egyszerre nem tudom rádugni a tabletre. A micro HDMI kábelnek sajnos felfelé szélesedő feje van, ezért a hagyományos Micro USB kábel pont nem fér el mellette.
Gondoltam esetleg hajlított (90 fokos) micro USB átalakítóra, de nem tudom, hogy elférne-e a micro HDMI szélesebb része (kép lent) alatt.
Van valakinek ezzel kapcsolatban gyakorlati tapasztalata? Megosztaná, hogy milyen kábeleket használ egyidejű külső monitor (a monitoromon csak DVI csatlakozó van) és töltési funkciókra?
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest