Hirdetés
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Nem lesz idén iPhone 18
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
valenc
tag
Engem csak azért zavar a recovery mert foglalja a helyett
Amúgy a gyári rendszerrel sincs bajom csak úgy szeretném belőni hogy minél több szabad helyem legyen.
Köszönöm a részletes leírást akkor eszerint lementem és újrarakom.
Az embeddedet is csak azért kérdeztem mert elvileg az még kevesebbet foglal,bár nemtudom hogy ezekre a táblákra felmegy e,igazából az újratelepítésnél is csak a driverektől félek hogy minden meglesz e.Meg még kell vennem egy 32-es microsd-t úgyhogy addig tuti marad a gyári rendszer.
Más: Amúgy meglepően jól használható így a win8 1 giga rammal én nem gondoltam volna
Valaki itt írta hogy mi értelme ilyen tabnak,én már régóta szemezgetek win8-as tabokkal de 100-at nem adtam volna értük.Ezt megkaptam 20-ért kipróbálom ha hosszútávon működik a dolog simán veszek egy core m-est és eladom a laptopom.Próbának 20-ért szerintem tökéletesek,és egyenlőre nem látnám hogy belassulna a cucc pedig volt hogy ment a windows update mellette nyitva volt 4-5 ie ablak és simán ment a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Alienware 17r4 olvass
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy a gyári rendszerrel sincs bajom csak úgy szeretném belőni hogy minél több szabad helyem legyen.