- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
valenc
tag
Engem csak azért zavar a recovery mert foglalja a helyett
Amúgy a gyári rendszerrel sincs bajom csak úgy szeretném belőni hogy minél több szabad helyem legyen.
Köszönöm a részletes leírást akkor eszerint lementem és újrarakom.
Az embeddedet is csak azért kérdeztem mert elvileg az még kevesebbet foglal,bár nemtudom hogy ezekre a táblákra felmegy e,igazából az újratelepítésnél is csak a driverektől félek hogy minden meglesz e.Meg még kell vennem egy 32-es microsd-t úgyhogy addig tuti marad a gyári rendszer.
Más: Amúgy meglepően jól használható így a win8 1 giga rammal én nem gondoltam volna
Valaki itt írta hogy mi értelme ilyen tabnak,én már régóta szemezgetek win8-as tabokkal de 100-at nem adtam volna értük.Ezt megkaptam 20-ért kipróbálom ha hosszútávon működik a dolog simán veszek egy core m-est és eladom a laptopom.Próbának 20-ért szerintem tökéletesek,és egyenlőre nem látnám hogy belassulna a cucc pedig volt hogy ment a windows update mellette nyitva volt 4-5 ie ablak és simán ment a gép. -
valenc
tag
És nagyon gáz ha legyalulom a recoveryt?
Van rendes boot menüjük amúgy vagy ezt hogy hozom elő?
Úgy mint androidnál hangerőgombbal vagy máshogy?
Másik kérdés erről már halott valaki?:windows 8.1 embedded
Szerintetek ilyet érdemes rájuk felrakni?Elvileg sokall kevesebbet is foglal mint egy rendes 8.1 -
valenc
tag
Sziasztok! Tegnap sikerült beszereznem egy ilyet: [link]
Nagyon meg vagyok vele elégedve csak két kérdésem lenne:
Micro sd-ről simán felrakhatok egy win8-at rá,és eredeti is marad?(azért kéne mert a 16 gigából 9-et lát.)
otg-t szerintetek tudja? Mert sehol nem találok rá utalást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Milyen routert?
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hardcore café
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest