- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miattam azért ne essetek egymásnak.
Sajnos a mostani 100k nettó limit-et a könyvelő szabta meg a kategória miatt (passz, hogy miért, nem vagyok könyvelő), így a Thinkpad széria nem férne bele.
Az ügyvezető mentalitása/hozzáállása az, hogy Ő már 90k-ért is lát laptopot, így esélyem nincs megmagyarázni, hogy mivel lehetne több egy 400k+-os rendes Thinkpad, mert az első kérdés - miután felkapaszkodna a padlóról -, hogy szerinted megér annyit? És már tudom, hogy nincs esélyem a sikerre... Azt se értette meg, hogy mi a különbség az üzleti és a lakossági internet között, mert a lakossági "fele annyi", de persze az már gáz, ha nem jönnek ki azonnal megjavítani, ha bedöglik az ADSL, csak 48 órán belül...
Autóból sem vesz magának drágát, telefonból még egy öreg Symbian-os Nokiát nyúz, ha jól emlékszem. A másik, hogy szerintem javarészt a laptopok is feleslegesek lennének, mert annyit nem cipelik el a cégtől, de hát az kell a "design" miatt... Ez az egy kolléga az, aki rendszeresen eltávozik, de Ő eddig is finoman használta a cuccait, szépen becsomagolta a laptopot is a táskába, úgy vitte stb., szóval nem lenne ütve/vágva.
(Amúgy anno ami volt saját, még az ősrégi vaskos IBM Thinkpad, a "csikló"-s, az sokat kibírt, igaz használtan került hozzám, de annak pl. nem voltak olyan gondjai, hogy szétszerelés közben gyakorlatilag elporladt az elöregedett csavarház, mint pl a Packard bell gépeknél legutóbb...)
Szóval akkor lényegében maradna a 100k limit, billentyűzet opcionális és még mindig WPt szeretne a kolléga, mert W8.1-es a laptopja és WPs a telefonja. A tabletet meg gondolom szeretné összeszoktatni ezzel a kettővel.
És akkor maradna a "customer" szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest