- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Itt van például ugyanaz a MiiX 2 alapkiépítésben. Ez a mondjuk úgy alapár, mert mostanában karácsony közeledtével ez a bolt és több másik is rendszeresen akciózza, úgyhogy érdemes figyelni esetleg. Én ugyanitt ugyanezt 72-ért vettem kb. 1 hónapja. Az már azért nem kevés különbség, a különbségből egy MS wedge billentyűzet is kijönne hozzá. (Ha kell billentyűzet, de nem állandóan, akkor szvsz a wedge jobb megoldás, mint az egybe verzió. Egyrészt a ára miatt, de főleg, mert a wedge billentyűzet profibb, bluetoothos, azaz bármihez használható, és 3 év gari van rá.)
-
pengwin
addikt
Ha ugyanabból találsz többféle konfigot, az ki fog merülni abban, hogy Z3735-3740-3775-3795 van benne, és az utóbbi kettő mellé 4GB RAM-ot szoktak tenni. De ezek nagyon komoly árbeli eltérést jelentenek, nem fog téged zavarni ilyen dilemma. (+szerkesztettem az előző hsz-emet)
-
pengwin
addikt
a sima Miix 10 és a Miix 2 10 között generációbeli különbség van, nem ugyanaz a két termék!
Az első különösen nem ajánlott, a régi Z27xx-es Atom csak kétmagos, hyperthreadinges, kb. feleakkora kráft van benne, mint a négymagos, négyszálas Z37xx szériában.
A 30 féle konfiguráció nem jellemző, max. 3-5szokott lenni, mivel itt az egész konfig össze van forrasztva: vagyis itt tisztán és érthetően feltűntetik, hogy mi a szösz van benne, nem kell nyomozómunkát végezni. -
peterk
senior tag
Akkor megkaptad a választ úgy gondolom.
Ezzel együtt, ha érdekli a kollegádat, esetleg tegyen meg annyit, hogy bemegy egy műszaki üzletbe és kezébe vesz egy 10-es fullhd kijelzős winsowsos tabletet, és megnézi, hogy mennyire tud rajta excelezni, word-özni. Mert ajánlgathatunk itt mi, ha kiderül, hogy neki nem esik kézre, a szeme nem csípi az adott méreteket, stb.
(Necc.: Igazad van. Már az első postból kivehető volt, hogy a kollega nincs otthon a windows tablet világban. Már csak sem akartam valamit csak azért ajánlani, mert belefér az általa eredetileg képzelt keretbe. Jobb, ha előbb tudja, hogy mit vesz, mennyiért.)
-
Necc
addikt
Nincs olyan hogy "WP" -s tablet. A WP azt jelenti hogy Windows Phone, es ertelemszeruen egy mobiltelefonos operacios rendszer. Arra a nagyon keves szamu tabletre ami ARM alapu es windows-szeru takolmanyt raktak Windows RT a neve, de a ma kaphato osszes tableten rendes 'asztali' windows fut.
Ha az altalad emlitett kolleganak mindenaron "WP" -s tablet kell, egy jo darabig meg keresgelni fog
-
peterk
senior tag
A kocsiban hagyás csak példa akart lenni, sok ilyen apró dolog van még amitől "üzleti" egy üzleti és magáncélú egy magáncélú. Kezdve attól, hogy az üzleti cuccba az alkalmazottnak nincs benne a pénze, a sajátjában meg igen, és ettől azért a hozzáállása is azonnal más.
Ezzel együtt a leírásod alapján talán egy consumer cucc is jó lehet nektek. De ezt nem én mondtam.
-
peterk
senior tag
Egy üzleti használatba vett eszköz általában nagyobb ill. más igénybevételnek van kitéve, mint egy consumer cucc. Ezért is vannak business class termékek és consumer class termékek. Az én vállalkozásomban ez jelentkezik is, az alkalmazottak jobban "ütik vágják" a cégtől kapott eszközeiket, mint a sajátjaikat. Én is. Nem csak arról van szó, hogy mondjuk többet gépelek rajta, vagy többet cipelem, teszem-veszem, hanem mondjuk bennt hagyom a kocsiban 40 fokban nyáron, ha beugrom egy tárgyalásra, bent hagyom -10 fokban is télen éjszakára, mert nem hozom fel a lakásba esténként, stb. Egyszerűen máshogy használom, másként bánok vele mint a privát eszközömmel.
Ezért, ha üzleti használatra keresel eszközt, akkor az üzleti célra árult eszközökből fogok ajánlani, mert nem tudhatom, hogy te, ti, a céged milyen jellegű igénybevételnek teszi ki az eszközt. Azt neked kell eldönteni, hogy nálatok egy consumer kategóriás is megteszi-e, kibírja-e azt az igénybevételt ami nálatok van, vagy sem.
-
Közben rákérdeztem a kollégánál, hogy mit szólna egy mini laptophoz/netbookhoz és határozottan kijelentette, hogy neki alapból nem kell is kell billentyűzet, mert felesleges, arra ott van a laptopja, ha olyan kell.
Mondjuk személy szerint pl.: ppt-t még nem néztem, WPs tableten, hogy mennyire lehet bökdösni/scrollozni.
Ha mindenképpen szeretne a tabletnél maradni, akkor is elvetendő a Miix 2?
-
peterk
senior tag
Továbbra is ugyanaz tudom mondani. Ha elsősorban office feladatokra kell, ügyfelekhez menni, akkor is - még asztali gép mellé is - praktikusabb egy kis 11-es laptop, mint egy hibrid tablet. És olcsóbb is.
A tabletnek akkor van értelme, ha mobil üzleti feladatokra kell. Azaz érintőfelületen, tablet módban. levelezés, üzleti kapcsolattartás, naptár, találkozók szervezése, direkt üzleti alkalmazások futtatása, stb. Egy ilyen használat mellé már érdemes megfontolni egy billentyűzetet (vagy egy 2in1 megoldást), hogy 1 eszközön egyúttal az irodai munka is folytatható/kiegészíthető legyen. Ha viszont az első funkciók nincsenek, akkor nincs értelme a tabletnek, akkor egy (alig nagyobb, vagy nem is nagyobb) tablet jobb megoldás.
-
peterk
senior tag
-
Necc
addikt
Udv.
Az a legnagyobb gond hogy munkara valo gep ekkora osszegert nem igazan van. Egyreszt az altalad felsorot alkalmazasokhoz (szerintem) un. 2in1 tablet valo minimum (billentyuzetes dokkoloval egybeepitett tablet, ahol a tablet resz szukseg eseten levalaszthato).
Ezek az eszkozok pont az altalad megemlitett osszeghatartol kezdodnek, es nem elsosorban munkara lettek kitalalva, noha ez nem kizaro ok.Munkara is alkalmas eszkozok (pl. Toshiba WT-310) ahol mar komolyabb a vaz, vagy netan Windows Pro valtozatot adnak a sima "home" helyett kb. ott kezdodnek, hogy 150-160 ezer, ami jocskan az altalad belott ar felett van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest