Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Ha az Office-ra gondolsz, akkor igen, szokványos OEM kulcsok. Lényeges az OEM, mert elvileg az ilyen szoftver csak azon a gépen használható, amelyikkel kaptad. Hogy jogilag is (licensz szerint is), abban nem vagyok biztos, mert az OEM office nincs géphez kötve (úgy, ahogy a Win), egyszerűen csak géppel (vagy főalkatrésszel) kell árulni. Utána viszont el tudom képzelni, hogy még jogszerű is akár nem arra felrakni, ha csak 1 példányban használod. (Azért, mert elvileg ha jól tudom Office-ból telepíthető egy backup példány.)
Szóval ha még nem volt telepítve, akkor mivel hardverhez nincs kötve, elvileg azt fogja "saját gépének" tekinteni amin először aktiválják. Utána viszont már csak azon a gépen lesz aktiválható. Kérdés, hogy az előtelepített rendszeren annak idején beaktiválták-e. Ha igen, akkor marad a tableten.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest