Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Én 155-ért vettem aliexperesszen, még mindig annyi. Ugyanazokat a programokat tehet rá, mint egy rendes pc esetében. Lassulni nem fog, mert ha el is fogyna a ram, akkor a page file-t használja, ami ugye megfelelően gyors ahhoz, hogy ne akadozzon. Ráadásul 4 szálon működik az alkalmazások kezelése, ezért szépen el lehet osztani a terhelést. Pl egy egy full hd video nézése esetén csupán pár % a cpu terheltsége.
Általában alapból van recovery partíció rajta, tehát vissza tudod álltani a windowst alapra, illetve usb-n keresztül tudsz windows telepíteni, mint egy rendes pc esetén is. Viszont nem nagyon kell ezeket újratelepítgetni (szerencsére). Egy 32 gigás micro sd ajánlott hozzá az adatok tárolására, bár nálam így is van 13 gb szabad hely (miután jól belaktam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest