- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- T-Mobile G1 - gyönyörű Android
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Én 155-ért vettem aliexperesszen, még mindig annyi. Ugyanazokat a programokat tehet rá, mint egy rendes pc esetében. Lassulni nem fog, mert ha el is fogyna a ram, akkor a page file-t használja, ami ugye megfelelően gyors ahhoz, hogy ne akadozzon. Ráadásul 4 szálon működik az alkalmazások kezelése, ezért szépen el lehet osztani a terhelést. Pl egy egy full hd video nézése esetén csupán pár % a cpu terheltsége.
Általában alapból van recovery partíció rajta, tehát vissza tudod álltani a windowst alapra, illetve usb-n keresztül tudsz windows telepíteni, mint egy rendes pc esetén is. Viszont nem nagyon kell ezeket újratelepítgetni (szerencsére). Egy 32 gigás micro sd ajánlott hozzá az adatok tárolására, bár nálam így is van 13 gb szabad hely (miután jól belaktam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android szakmai topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest