- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
A hirrens boot cd már használtam egyszer kétszer, de nem találtam rendszerbetűjel módosító opciót.Viszont ezt igen.
A rendszeredről, de minimum a regisztrációs adatbázisodról mindenféleképp készíts előtte egy másolatot!Virtuális gépen sajna nem tudtam kipróbálni, mert az írás szerint helyesen működő rendszernél nem működik. (nem is működött)
-
ro_bert17
őstag
Nem akarok tovább értetlenkedni, mert az rajtad nem fog segíteni. Ezekben a 3 rd party alkalmazásokban nem vagyok túlságosan otthon, de holnap megtudom nézni virtuális gépen, ha addig nem segít valaki.
(#35747) Weaver: Hogy miért maradnak ott, azt én sem tudom. Gondolom a WU-nél sem minden tökéletes. Ha saját tulajdonodba veszed a mappát, akkor fogod tudni törölni.
-
ro_bert17
őstag
Ez misztikus. Nekem legalább is biztosan. Ha jól értem (bár nem értem), hogy egy vindózos alkalmazás, a hálózatbeállítása varázsló, egy félrekattintást követően átnevezte a rendszerpartíciódat C-ről, E-re és készített egy 2 GB-osat?
Minden rendben van azzal az XP-vel? Víruskeregető van rajta?
Egyébként a compmgmt-t számítógépkezelés néven ismerheted. Ha a futtatásba beírod, és rendszergazdai jogosultsággal futtatod, akkor látni fogod. A lemezkezelő moduljában látni a meghajtók állapotát. A rendszert nem tartalmazó partíciót tudod majd törölni, ha felesleges számodra, de a rendszerét nem fogod tudni átnevezni a részedre megfelelőnek. Ezt csak valamelyik 3rd segéddel fog menni. Bár előtte jobb lenne többet tudni, mielőtt az egész op. rendszer a kukában landolna. -
Hali!
Ha csak azt szeretnéd, hogy a másik HDD-ről induljon az OS, akkor a BIOS-ban kell átállítani a boot sorrendet ill. a HDD-k közti sorrendet. Előbbit az Advanced BIOS Features/First BOOT Device-nél, míg utóbbit az Advanced BIOS Features/Hard Disk Boot Priority opciónál állíthatod.
Persze ennek a megoldásnak csak akkor van értelme, ha mindig ugyanarról a HDD-ről szeretnéd indítani az OS-t.
(de használhatod induláskor az F12 billentyűt, Gigabyte lapoknál ezzel megy be a boot menübe és ott is kiválaszthatod)Fire.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Windows XP telepítése USB-ről by 5h4rK
(ez pedig érdekességképpen: Windows XP futtatása USB-kulcsról) -
Motaba78
addikt
mivel virágbolti verziód van így mivel updateltél leszedett egy ellenőrző frissitést is és így leellenőrizte a windowsodat a microsoftnál, ha legális hívd őket fel, hogy mi a rák ez
Ha nem vásárolt verzió akkor kaptál tölük egy újratelepítést..
vista alatt ilyen számmal szerepel az ellenőrző frissítés KB940510.
Esetleg következő telepítésnél nézd meg, hátha xp alatt is hasonló. -
emill
tag
Nem lehet, hogy az aktiváláshoz vagy regisztrációhoz akar a netre menni? Mert akkor azzal nincs mit tenni. Pontosabban van rá valami crack féleség.
Ha nem az akkor meg nincs sehol valami pipa vagy más lehetőség, hogy ne kérdezgesse? (jó, gondolom megnézted, de hátha mégis)
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Hobby rádiós topik
- Milyen széket vegyek?
- Motoros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest