- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. Itt lehet folytatni:
-
piroman
csendes tag
-
piroman
csendes tag
Sziasztok!
Jóhiszeműen vettem 4Gb DDRII-öt az új gépembe, ha már ennyiért adták. Elvileg az XP 4GB-t kezel. Miután telepítettem megdöbbenve láttam, hogy 3,5Gb-t lát. Utána néztem fórumokon, stb. és láttam, hogy a baj, hogy összesen 4GB-t tud megcímezni, de ebben benne vannak az egyéb hardware-K címei is és ezért a 3.5GB.
Oké rendben, de ami most jön...
Tehát a gép 3.5-et lát, ezt elfogadom...
Beállítottam a boot.ini-ben a 3GB-at a boot paramétereknél, állítólag így gyorsabb.
Most jön a java:- Az ATI 2600XT 256 karit 512MB-nek látja (ez még a boot opció állítása előtt is ilyen volt és utána is)
- Amióta beraktam a 3GB boot opciót (azóta már kivettem), előjött egy új "PCI device", ami nem létezik elvileg...
Gondoltam a ram variálás miatt, megcsúszott a windows hardware leíró adatbázisa (4GB miatt, úgy amivel kezdtem). Oké, ami volt pci device azt átraktam másik szlotba + reinstall. Mindent drivert a gépen újraraktam (alaplap, VGA, stb...)
DE a "PCI device" még mindig feljön start-nál, hogy új eszköz.Az idegesítő az egészben, hogy 4 óra rendszer install után gondoltam belövöm pöpecre a RAM kezelést is és utána ghost-olok.
Érdekes: Vista alatt minden rendben, mármint a 4gb és a 356-os vga(a pci problémát most nem mondom, mert az az xp-ben is csak a 3gb-s boot opció után jött elő)
Nagyon várom már, hátha kiadnak egy pc-s osx-et (mondjuk én már próbálgattam pc-n a mostanit is
, de azért nem ugyanaz. Ettől már kivagyok, tényleg egy oprendszer múlti 3GB-ig gondolkodik.
Jó ez soknak tűnik, de a zeneszerkesztő motyó, amit használok, van, hogy 1,5gb-t eszik meg + ügye akkor még rendszer mem stb..Itt a config, ha ez segít valakinek:
lap: gigabyte p35-ds3l
proci: e4300(1800@2.880)
VGA: Asus 2600xt 256DDR3
ram 4GB kingmax 800mhz(4*1GB teljesen azonos ram)Szerintetek ez mi a P van?
Már rohadtul zenélni szeretnék és nem tetves géppel szenvedni
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest