- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
greenface
aktív tag
Ja, egy biosz-frissítés sem árthat, főleg, hogy SBlive van a gépben. Emellett a hangkártya másik slotba pakolását én is javaslom.
-
greenface
aktív tag
Szerintem a tünetek alapján VGA/Agp gond van. A bioszban vegyél minden AGP+PCI beállítást a leglassabra, ill. kapcsold ki (pl. Sideband a.) A 4X AGP-t mindenképpen tedd vissza 2X-re, AGP ap. size-ot pedig 64 MB-ra.
-
zrubi
senior tag
Hi,
Fejlődés :)
win98se + 98lite, via_426, detonator_27.50! dx81.b -> nem fagy :D
viszont pöttyet lassú :( 3dmark2001se ~1200 körül mozog...
Ja és az egész nagyon érzékeny a bios beállításokra:
ha az AGP apertura méretet 128 fölé rakom, vagy engedélyezem a 'sideband'-ot minden dx8.1-es alkalmazás fagy. Oprendszerrel együtt!!
Újjabb detonátorral szintén fagy, viszont nem viszi magával az oprendszert..
Háát nem vagyok elégedett...
még játszani sem bírok ezzel a nyomorult winfossal :O -
CsendPenge
őstag
''Már írtam, hogy Linux alatt minden rendben!''
Én nem is azt vonom kétségbe, hogy oké a hw eszköz. Vagy csak bizonyos esetekben nem jön ki a hiba? Persze az linux alatt nem valószínű, feltéve ha használod is tartósan. Azért mondtam, hogy teszteld, mert az a lényeg, hogy az a felület alól, azokon az interfészeken, implementációkon, stb. megy-e. (nem csak a hardver lehet bugos, hanem a win is :D ) A detonatorok közül pedig szerintem a 29.x a legjobb, legalábbis én mindig azt hallom. Próba cseresznye... -
Bozz
tag
Lehet hogy a wine-nal több esélyed lenne... :))
-
Bozz
tag
Pff ez elképesztő... én is hallok egy csomó ilyenről.
Pedig hogy a Microdoft beszűntette a win98 támogatását sztem még nem érzékelhető, mitől lenne az. Van rá minden egyenlőre, dx, driver...
Próbáld meg újratenni a winfost és kezdd még régebbi driverrel, ha kell tudok küldeni esetleg.
Egyébként nem értem a 40.72-es driver miért béta? Hiszen már WHQL-es! Vagy az nem jelent semmit? -
Superman
nagyúr
Menésben vagyok, de még egy gondolat:
Próbálj meg WinXP -t feltenni, vagy maradhat a Win2k, de a hármas javítócsomag nélkül. Nekem a hármas a Win2000 Advanced Serveren művelt ronda dolgokat, illetve a programok, amelyek serial kértek, meg aktivációs kódot... -
zrubi
senior tag
Na, a mostani felállás (driver downgrade után)
ein98se (angol) + 98lite
via 426, (ez van az alaplap CD-jén)
detonator 30.82 ez a legfrisseb stabil driver az nvidia szerint
dx 8.1b
a 3dmark2001se, és AAO kifagy...
Csak néha nem rántja magával az oprendszert...
lehet hogy a driver downgrade nem jó ötlet??
installáljam újra mégegyszer?? :o -
zrubi
senior tag
válasz
CsendPenge #5 üzenetére
AAO = Americas Army Operations :)
'directx8.1b' a windows weblapjára ez van kitéve mint legfrissebb, és supportált dx81 szal nem béta..
''Driverekből meg stabilabbat, ne újabbat''
Igen ezt szeretném, csak nem tudom melyik a stabil kombináció, ezért kérek segítséget, hátha valaki tud valami megoldást javasolni.
''Procit is teszteld szerintem, meg a vidkarit is''
Már írtam, hogy Linux alatt minden rendben!
RTCW, SOF, UT2003, Q3 mind rendesen megy!! -
CsendPenge
őstag
ööö, mi az az AAO? Lehet, hogy primitív vagyok, de akor sem esik le. Amit írsz problémát, azt egyre több topic-ban látom. Szerintem az nvidia driverekkel van valami gond. Másra egyszerűen nem tudok gondolni. Az összes esetben ez volt a közös. És csupa hasonló eset! Ja, és Directx-ből talán nem a bétát kéne használni! (vagy a ''directx8.1b'' nem ezt jelenti?) Procit is teszteld szerintem, meg a vidkarit is (3dmarkxxxx). Driverekből meg stabilabbat, ne újabbat (ne számháborúzz! :DD)
-
zrubi
senior tag
A 98lite-t megpróbáltam...
az eredménye, hogy már nem resetel, ''csak'' lefagy a progi. jelen esetben a 3dmark2001se.
Szomorú vagyok :( Közben ráleltem a nvidia driverek közül a 30.82-re, meg arra is, hogy a 40.72 csak béta... Nem tudom akkor miért ezt nyomják aznvidiások...
Valakinem van|volt esetleg ilyen konfigja?? -
Agyzuzo
addikt
''csakúgy mint sz XP SP1''
Nekem nem tűnik ''elbakteroltnak''... Ezt miből veszed? Egy hete már hogy feltelepítettem, hátrányom eddig nem származott belőle... -
sh4d0w
félisten
W2K alatt az a baj, hogy az SP3 (csakúgy mint sz XP SP1) el van bakterolva. Megmagyarázhatatlan lassulás és a felhasználók részéről maximális elégedetlenség... Próbáld meg az SP3 nélkül. W98-ra van itt egy cikk, hogyan lehet használhatóvá tenni:
[L]http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=135[/L] -
zrubi
senior tag
Hi,
Windows guruk segítsetek! A problémám a következő:
A konfigom:
Abit kt7a, Duron700, 512SD, Chieftec 300W, Gef2MX400, SBLive!5.1
AAO- val játszok, minden király kb 1 hétig. ezután néha lefagyot, semmi gond :) reboot azt megint megy egy-két óráig...
Gondoltam biztos jót tesz neki a driver frissítés,
megtettem:
win2k sp3, via_4in1-443v, nvidia-40.72. directx8.1b
Na ezután a játék 1 percen belül újraindítja a gépet :((
A vassal 90% hogy nincs semmi gond, mert nagyrészt linux megy rajta (csak néhány játékot játszanék winfoson) és minden OK pl. RTCW, Q3A, SOF, UT2003 mind tökéletesen, hiba nélkül fut!!
+ memtest86 v3.0 -> OK
Ha valakinek hasonló gondja, vagy ilyen konfigja van|volt, akkor árulja el milyen drivereket tegyek fel, hogy bírjak játszani AAO-t, plííz!
Ja azt sajna már nem tudom, hogy eredetileg (amíg bírtam ment a win2k milyen driverek voltak fönn...)
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest