- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Estét urak!
Csepp segítségetek kérném: meg tudná mondani esetleg valaki, hogy a következő frissítés superseedelt-e vagy sem? A KB 2919355-ről lenne szó.
Köszönöm.
-
Petyyyyy
addikt
Ez egy egész kicsit off, viszont a 2012 R2-höz kapcsolódik jelen pillanatban.
A Microsoft Update katalógus mutatja az utolsó superseedelt update-eket?
Valami olyan megbízható listát keresünk, amiben szerepelnek a kiadott frissítések adott napig vs mi az ami (már) telepítve van az adott rendszeren. -
Petyyyyy
addikt
válasz
kraftxld #855 üzenetére
Na igen, sajna ebben még nem vagyok túl járatos.
Jobbára menet közben ragad ránk a dolog, mert piff-puff kell.A 'régi' gép tulajdonképpen egy asztali PC, merthogy átmenetileg van üzemben - ezt akarjuk most kiváltani:
Intel Core i7-4790K
Gigabyte GA-H97M-HD3
2x8GB 1600MHz
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti (2 GB)
Adata SP920SS 250GBAz 'új' is finomodott kicsit:
Xeon 3110
2x2GB DDR2 800 ECC
Intel S3200SHVŐszintén szólva fogalmam sincs miért nincs virtualizálás.
Csak néhány szolgáltatás futSzerk: Év elején még úgy volt, hogy normális (up to date) szervervas lesz a Xeon helyére, de ügyvez. váltást követően valahogy mindenki eldobta a vasat és valahogy semmi nem volt már olyan sürgős.
Szerk még - Ha erősködnének, hogy mégis legyen az új, volna valami tanácsod? Gondolok itt a zökkenőmentes átállásra. A virtualizálást nem kockáztatnám meg én sem ezzel a teljesítménnyel.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Petyyyyy #853 üzenetére
Szerk: megoldottam csodával határos módon.
Az 'újat" lefokoztam, majd megszűntettem ADDS mivoltát, a régin pedig elindította a szolgáltatásokat.
Viszont most hogy nem kell rohanni a feladat változatlan. Szeretném ha az új céleszköz átvenné a régi helyét. Van erre valami megoldás, ami az összes beállítást átvarázsolja egyik gépről a másikra?
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Nagy segítségre volna szükségem.
Futott az eddigi szerverünk a 2012R2-vel ahogy azt kell. Az új HP vas, amivel legutóbb is jártam a topikban készen állt a bevetésre szintén 2012R2. Gondoltam majd jól átmigrálom a beállításokat ahogy azt kell. ADDS-t telepítettem és elő is léptettem kiszolgálóvá. Csak épp azt felejtettem el, hogy egy csomó megosztás aktív volt még.
Tehát van-e arra mód, hogy visszaadjam a szolgálatot az eddigi szervernek?
Félő hogy ADDS eltávolítom, majd újra telepítem akkor ugyan felajánlja, hogy léptessem elő, de akkor lehet a séma is elvész. -
Petyyyyy
addikt
Heyho urak!
Van baj, segítségetek kérném.
Xeon E5240 + jó kis Intel lap meg 2x2 ECC ahogy kell. Ennek ellenére a telepítőtől kihal a gépezet 0x000000C4 hibakóddal. Az internet'on csak vmbox megoldások vannak, azokkal meg nem tudok mit kezdeni.
Érdekes módon Ubuntu simán települ.Van valakinek ötlete mi okozhatja a galibát?
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Remélem nem túl nagy OFF, de a következőhöz kérnék helpet: tudtok linkelni vagy mondani olyan irományt, ami elérhető online és gyorstalpalóként vagy akár részletes leírásként szolgál a Group Policy-k témakörben?
Ha írásos nincs, akár videolink is megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest