- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Az biztos, hogy helyi user nevében csak akkor tudsz futtatni alkalmazást, ha be tud jelentkezni lokálisan.
Néhány szolgáltatást meg lehet kerülni, hogy admin jog nélkül lehessen futtatni a user megfelelő csoportba helyezésével pl. hálózati szolgáltatások de a group policy-hoz szerintem admin jog kell.
Szerintem ez nem kivitelezhető.
Biztonsági okokból van erre szükséged? Nehogy valami vírus fusson le a user nevében admin joggal vagy mi miatt szükséges? -
-
dkaro
őstag
-
Csak olvasható valódi vándorló profil nem létezik, a kérdést mondjuk tudom honnan származik, hülyék szegények. Olyan van hogy mandatory profile. NTFS és share jogoknak zéró köze van egymáshoz, ennek utána kellene olvasnod. Last logon user meg security beállítás csoportházirendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest