- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikeee89
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #3833 üzenetére
Azt néztem, hogy a suliknak való ingyenes office 365 csak az irodai programcsomagot tartalmazza, nincs benne exchange server vagy valami hasonló sem. [link]
Itt én nem látok ilyesmit, ez egy regisztrált fiók. Ha az "office appok telepítése" linkre kattintok, akkor meg csak az office 2016-ot tölti le. Én itt sehol nem látok exchange vagy bármi hasonló levelezési "szervert".
Ez pedig maga az outlook, ami úgy látom csak egy kliensprogram, mint pl a sima office-ban lévő.
-
klambi
addikt
válasz
DJ. Ru$y #3799 üzenetére
nem hiszem,hogy hálózati, kivéve ha valami el nem kezdett el fertőzni és az op fájlokat drivereket eszi akkor igen. Naplóban mit ír a gép?
Vírsu scannelést letolnék, sfc scannow? Wsus van? ha igen nyomtatok-e ki valamit mostanában?ja és célszerű lenne egy kis hálózat fejlesztést végrehajtani ahogy kivettem a szavaidból
(én kizárólag centralizáltan és managelhető sw-ket használnék, és a DHcP-t is a szerveren oldanám meg, de ez csak saját vélemény) -
DopeBob
addikt
-
kraftxld
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Horgász topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest